Autor: N1

Info
08.07.2020.
22:33 > 22:44
Neredi odgovaraju vlastima, jer onda imaju opravdanje da svale krivicu na druge, rekao je urednik nedeljnika NIN Milna Ćulibrk i dodao da se može pretpostaviti da među mladima koji učestvuju u neredima ima i onih koji rade za vlast.
  • Dikan

    09.07.2020 08:01
    @Beli
    Na čemu si ti derane?
    Koje ti imaš filmove u glavi SF, drama, trileri i sl.
  • Dane67

    08.07.2020 22:57
    Dragi Bože
    Jadan si i ti i tvoj intelekt. Izvini što ti ne persiram jer smatram da si toliko jadan u glavu da je i ovo "ti" previše.
  • Beli

    08.07.2020 22:57
    Može li dalje
    Gledam sve ovo i u čudu sam.Koliko je VELIKI spreman da iskoristi ove proteste i ubacuje svoje ljude koji su spremni na sve.A ti "ubačeni" prave haos kako bi delovalo da je opozicija i demostranti huliganska i rušilačka.Odličan scenario..Ljudi,dozovite se pameti!!!Ne nasedajte.Pokažite da na pristojan,miran i kuturan način može da se izrazi hronično nezadovoljstvo nas mislećih.Opozicija je smešna,nikad bolja za VELIKOG.Kao da ju je on pravio.Čekamo da se pojavi neko nov na političkoj sceni,pametan,vredan,sa idejama da povede sa sobom inteligentne,hrabre i odlučne.Dosta nam je ovih koji se vrte već 20 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna