Autor: Južne vesti

Info
10.07.2020.
22:51
Treći dan zaredom protesti se održavaju i u Nišu.
  • Peca

    11.07.2020 17:28
    Nije tačno
    Poštovani, zamolio bi vas da pri izveštavanju budete nepristrasni i realni. Nalazim se u Nišu i imao sam priliku da ispratim proteste sve tri večeri. Prvi dan je bilo najviše demonstranata, oko 1500, drugi dan oko 800 da bi posle 23 sata ispred pozorišta bilo njih oko 100. Treći dan su kasnili protesti i bilo ih je neuporedivo manje nego prethodno veče. Istina je da se oko 30 mladih okupilo ispred sedišta SNS, istina je da je otprilike toliko bilo i simpatizera te stranke u njenim prostorijama, i da su bile prisutne policijske snage. U 23 sata na raskrsnici kod Pozorišta je bila nestvarna slika, samo dvoje, devojka i momak sedeli su na raskrsnici dok se ostali razilaze, mnogi se upućuju ka keju gde se okuplja omladina. Ne ulazeći uopšte u motive održavanja protesta, očigledno je da na njih dolaze pretežno deca od 15 godina i studenti. Mnogi u rukama imaju limenke piva, tek tu i tamo po koji sok. Slušajući ih, stiče se utisak da su ova dešavanja za njih neja vrsta provoda i žurke. Dobar šou i bilo je zabavno, čuju se njihovi komentari. Smeju se i dobro su raspoloženi jer sledi nastavak žurke, pa pobogu petak je. Nadam se samo da činjenica što nisu nosili maske, bar pola njih, neće uzeti danak ni među njima ni među njihovim bližnjima. Nadam se da ćete objaviti ovaj komentar jer on realno oslikava dešavanja u Nišu. Veliki pozdrav, i sve najbolje svima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna