Autor: Hina

Info
12.07.2020.
06:48
Vrednost imovine Ilona Maska u petak je prerasla vrednost imovine Vorena Bafeta te je izvršni direktor Tesle postao sedma najbogatija osoba na svetu, prema Bloomberg Billionaires Indexu.
  • WB

    13.07.2020 16:03
    Warren Buffet je dosta prijatan i pametan covek, ima dosta citata koji su vrlo poucni i mogu se koristiti i u svakodnevnom zivotu. Vrlo prijemciv covek, koji je prvim milionom kupio, zatvorio i radnicima koji su radili u rudniku u kojem je radio i njegov otac, podelio otpremnine. Lep gest. Bez obzira na procenjenu vrednost, investicije, jos uvek zivi u svojoj kuci u Omahi. Vredi ga ispratiti ponekad.
  • 222333

    12.07.2020 11:28
    Berza je komedija,
    nista od toga nisu prave pare, vec samo procenjena vrednost.

    On sutra ne moze da to proda i izvuce gotovinu,
    jer ce i vrednost odmah pasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna