Autor: B92

Info
14.07.2020.
21:30
Petočlanoj porodici iz Srbije, koja je bila na odmoru na Lefkadi, testiranjem je utvrđeno da je pozitivna na virus kovid-19 i u ponedeljak svi su smešteni u Univerzitetsku bolnicu u gradu Janjini, u severozapadnom delu te zemlje.
  • @nebitno

    15.07.2020 16:03
    ti ime, kao i misljenje
    Znaci - plucni bolesnik (da bi stekao imunitet) treba da krene na put od ~1000km kroz teritoriju zahvacenu virusnom infekcijom? Dalje, taj isti plucni bolesnik treba da ostane zaglavljen na granici (jer se uredba moze doneti danas za odmah) da spava u kolima/autobusu, da se dodatno iscrpi i oslabi imunitet i jos lakse fasuje infekciju u putu. Sta ako se plucni bolesnik zarazi na letovanju a zemlja letovanja ne moze adekvatno da ga zbrine - jer su kapaciteti puni kao i u majci Srbiji? Sta ako moras da cekas na trajekt, brod, da bi te obalska straze prevezla s nekog od ostrva u Solun ili Atinu npr? Da li i to sve zajedno pogoduje jacanju imuniteta plucnih bolesnika ili je i ovo pitanje upuceno od strane zajedljivog, ogorcenog, zlobnog i zavidnog Srbina?
  • nebitno

    15.07.2020 12:58
    A da li će neko iz zlobne smrdije staviti prst na čelo i shvatiti da se imunitet, naročito za plućne bolesnike, stiče i boravkom na moru i udisanjem aerosola?
    Zatvorili nas u ovu rupu od države i tek sad ćemo naderati u zimu kad krenu magle i smog...
    A vi onda pljujte po ljudima koji su hteli i na more....ej smrdijo, zemljo zlobe i zavisti...
  • Latifa

    15.07.2020 09:18
    e,
    Bitno je da su oni otisli na more!
  • Misha

    15.07.2020 08:16
    Ako ništa drugo bar su imali tu sreću u nesreći da nisu u Srbiji pa bar mogu biti primljeni u bolnicu...
  • Covidovnjak

    14.07.2020 22:02
    Dal su stigli da osole d*** kad im je vec zinulo da u jeku pandemije i nesigurnosti granicnih prelaza, poljuljanih zdravstvenih sistema svih drzava krecu na takav put?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna