Autor: Beta

Info
26.07.2020.
06:54
Kolona vozila kojom su Zrenjaninci iskazali negodovanje zbog nesnosnog smrada prošla je sinoć pored kafilerije, a zatim i ulicama u delu grada čiji su stanari njime najviše pogođeni.
  • Patriote na delu

    27.07.2020 10:00
    U ovoj državi mnoge stvari su važnije od normalnog i ugodnog života većine građana. Sve dok se tako bezobzirno, a bez sankcija, pojedinci ili grupice budu ophodile prema svojim sugrađanima, neće biti dobro u ovoj naseobini. Ustvari biće dobro samo mutivodama, interesdžijama i sličnima. Za ovu državu treba sam narod da se potrudi, umesto da stavlja svoju sudbinu u ruke kao nekim liderima. Nepopustljivost u insistiranju na sprovođenju zakona, referendum i slično su moguća rešenja.
  • Deda

    26.07.2020 23:06
    Praziluk
    Pobegli sa sela u gradove pa gaje svinje i koze po dvorištima , nehigijena, smrad ,muve. Zakonom zabraniti držanje stoke po svim naseljenim mestima , sem po selima i to u strrogo kontroplisanim uslovima.,
  • DjakoN

    26.07.2020 10:48
    tuga...
    Povrsan narod resava povrsno problem... Smrde ovi na vlasti,kad se njih osobodimo onda vise nece biti smrada. A do tada uzivajte u smradu jel za to ste i glasali,a ako niste zna se gde se protestuje.
  • Oroz

    26.07.2020 08:43
    Inspekcije
    Ne znam kako ih nije sramota. Opste je poznato da petkom od 17h i zatim celog vikenda smrdi ta kafilerija iz razloga sto tad ne radi inspekcija, sa kojom su svakako u talu, ali makar posle inspekcija moze da kaze kako nema osnova za kaznjavanje ovog preduzeca. A licemerni vlastodrsci i direktor fabrike posle lazu narod i jos sole pamet, pricaju kako ne smrdi nista. Nista od obraza nije ostalo ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna