Autor: FoNet

Info
05.08.2020.
21:32 > 21:32
Prekršajni sud u Beogradu pokrenuo je postupak protiv predsednika Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića, zbog organizacije protesta ispred Doma Narodne skupštine 8. maja.
  • Inspektor Višekruna

    06.08.2020 06:18
    @dijasporac
    Tako civilizovano, isticali su se jedino kada je trebalo promovisati bojkot! A postupci prema opoziciji koja nije bila za bojkot nisu nimalo civilizovani!
    Đilas se zalaže za jedinstvo opozicije, a mažnjava mandat DJB i postavlja Anu Stevanović za potpredsednika stranke! Kolegijalno!
    A Đilasu bliski mediji su se pred izbore više trudili da zavade DJB i SSG, nego da kritikuju Vučića!
    Kada je DJB pravno srušio izbore, jedino je jeremićev potpredsednik Gajić rekao da je DJB potpuno u pravu i da su izbori nelegalni! Ostali no comment!
    Vučić će još dugo vladati zahvaljujući Draganu i Vuku!
  • lala

    05.08.2020 22:37
    Dovoljno
    Bice da nema komentara o policijskom casu i mirna Backa.
  • dijasporac

    05.08.2020 22:03
    Opsss, nema vise poslanickog imuniteta i soko skupio krila. Treba da uci od pametnijih i iskusnijih, Djilasa i Jeremica, oni se nigde ne isticu, nigde ne nastupaju na silu i vode racuna da ne se ponasaju civilizovano i prema zakonskim normama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna