Autor: Tanjug

Info
06.08.2020.
07:19
Turističke agencije organizatori putovanja i u slučaju ispisa iz registra dužne su da sve što su ugovorile do tada izvedu do kraja, rekao je za Tanjug direktor JUTA Aleksandar Seničić.
  • M

    06.08.2020 11:25
    Visa electron+booking=ceo svet
    1.
    Odes u banci bilo kojoj trazi visa electron karticu za placanje putem Internet veliki broj banaka dozvoljava izdavanje ove kartice bez obavezea prebacivanja tekucih racuna kod njih i obaveze da ste zaposleni ili penzioner.Mesecno odrzavanje je obicno uvek besplatno neke banke uzimaju 100,200 maksimum 250 dinara mesecno.Sve sto je preko 200-250 dinara mesecno izbegavati.Vecina banaka daje besplatno odrzavanje ove kartice.

    2.
    Dobijas 16 cifreni broj Visa Electron kartice sa cvv2 brojem nazad dodatnih tri cifara

    3.
    Odes na booking com imas opciju gore srspka zastava bukiras sve na srpskom.
    Pre nego bukiras rezervises imas recenzije sve sto je preko 8.5 prosecna ocena i hoster hotel vlasnik apartmana je duze od godinu dana u poslu uplatis kaparu.Vecina hotela ne trazi nikavu kaparu

    4.
    Rezervises sve i krenes na put.Placas unapred sve sa tom visa electron karticom ili po dolasku naravno ubacis novac u svojom maticnoj banci po sistemu pre paid kartice koliko para na racunu toliko skida.Nema para na racunu nikom nista.Isti princip kao sa pre paid bilo kojom sim karticom za telefon.

    5.
    Sa tom visa electron karticom i preko booking porodicno od 2017 e do danas obisli
    -Kipar/Larnaka tri puta 40-50 hiljada dinara(booking ti kaze tacnu cenu u dinar bez bilo kakvih daljih skrivenih troskova)
    -Stokholm centar i to smestaj na brodu uoci nove Godine 60 hiljada cetiri osobe deset dana
    -Amsterdam
    -Milan

    To pare agenciji u Srbiji na stolu nikad vise.Ali nikad vise.
  • Novosađanka

    06.08.2020 09:21
    Ta nemojte kasti
    Svi znamo da od ovoga nema ništa, varale su agencije ljude i ranije i država ništa povodom toga nije učinila. Dakle ona odobrava pljačku ovog naroda u svakom segmentu i na svakom mestu. Dosta je laži!
  • Bane

    06.08.2020 08:54
    Mislim da posle ove organizovane pljačke putnika od strane države" i agencija, mogu samo da se prekvalifikuju jer putnika više neće imati.
  • Limanac

    06.08.2020 08:47
    Ako je agencija d.o.o. i proglasi bankrot, iz čega će da se namire poverioci, tj. putnici?
  • vera

    06.08.2020 08:43
    marinovic
    mene je jos pre dve godine prevario FLY FLY travel i jos mnoge , i ladno se protivzakonito ispisali tj ugasili i ne postoje vise, i naravno da ne mogu da naplatim ono sto su mi ukrali, sve sam pokusala, ne znam zasto tvrdite drugacije
  • paa

    06.08.2020 07:29
    Ne pričamo mi unapred da će oni jadni slučano bankrotirati, propasti i umreti od gladi ili promeniti profesiju. Mi pričamo o tome da će zahvaljujući rupama u zakonu, s namerom, prosto da ugase agenciju i nastave da rade isto što su i radili pod drugim imenom, uz zadržane tudje novce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna