Autor: Tanjug

Info
12.08.2020.
14:27
Nakon samo nekoliko dana od početka nove školske godine u pojedinim nemačkim pokrajinama se bore tužbama protiv obaveze nošenja maski za vreme nastave.
  • Verica Jankovic

    30.08.2020 10:23
    Vidim da se niko ne potresa zbog smrti dvoje dece u Kini koja je nastupila zbog nosenja maski.
  • Jelena

    12.08.2020 19:41
    Laku noc
    A kakvu ce tuzbu da popiju oni koji tuze zbog nosenja maski ako kojim slucajem zbog ne nosenja iste neko dete zarazi svoju uzu i siru porodicu, komsije i prijatelje, pa ne daj Boze neko umre. Pitam se. Mislila sam da samo mi, kao posledicu prezivljavanja vec vise od 30 godina, jedini patimo od nedostatka empatije ali virus sebicluka izgleda, kao i korona, je zavladao svuda.
  • Limun

    12.08.2020 16:09
    Čekaj bre, kako sad ovo???? Pa zar nije ovo naša izmišljotina nesposobne vlasti??? Jer hoćete da poludim? Pa kako sad deca u Nemačkoj nose maske u školama, ja ništa ne razumem. Ovo je laž apsolutna laž. Samo kod nas ovaj režim tera decu da nose maske, tera učitelje da uče a lekare da leče u pravim zemljama zapada to nije tako tamo je sve lepo, tamo su kuće od čokolade sa prozorima od marmelade i caruje drugarstvo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna