Autor: Beta

Info
13.08.2020.
10:54
V.d. direktora "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak izjavio je da putarina u Srbiji neće poskupeti u ovoj godini i pored gubitaka u naplati zbog smanjene frekvencije saobraćaja koji su trenutno procenjeni na 40 do 45 miliona evra.
  • rale

    13.08.2020 12:28
    Koji su samo ovo suvi geniji pljačkaške ekonomije. Pa putarine se naplaćuju zato što kada preko puteva prolazi saobraćaj ti putevi se troše - što se više putevi koriste treba više para za održavanje. Manje saobraćaja znači manje troškova za održavanje. Niko vam nije kriv što ima manje saobraćaja na putevima.
  • Dejan

    13.08.2020 12:04
    Posao
    Skidaju stari sloj asfalta miksuju sa novim i onda to pisu kao da je glanc novo, samo izgleda novo a iznutra polu trulo,pitanje je samo koliko ce kratko trajati ! Most na Besci, 8 meseci su zvakali asfaltiranje,poslednja generacija kvaliteta je ugradjena a kad ono posle dva meseca ne rupe nego rupcage su se stvorile !!! Idite tim milosem velikim, pronadjite negde stajaliste ili benzinsku pumpu ( Eu standard je na svakih 35m mora biti ,odmoriste,,) !
  • Djole

    13.08.2020 11:20
    Da li?
    Zasto imam osecaj da je ovo najava poskupljenja?
    Nece struja, nece gorivo, nece ovo, nece ono,..., sve je poskupelo!
    Te silne nove puteve treba i odrzavati, zar ne?
    A prihodi od putarine - sica!
    Reci bre lepo POSKUPECE jer i ovako niko nigde ne moze da putuje.
  • Vasa

    13.08.2020 11:11
    ...
    ...Superhiče, a sto bi putarina uopste poskupljivala kada je kurs evra stabilan??? Tek tako, samo da bi pokrili kraduckanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna