Autor: FoNet

Info
10.09.2020.
09:01
Narodna banka Srbije potvrdila je za "Novosti" da je postupak po zahtevu NLB za sticanje vlasništva u Komercijalnoj banci posle više od šest meseci i dalje u toku, jer kompletna dokumentacija nije stigla u centralnu banku Srbije.
  • NS

    10.09.2020 18:42
    Odgovor
    Pa nasima je kratka pamet. Koliko su para maznuli od gradjana SFRJ. I sa Hrvatima jos nisu rascistili racune. Nase mazge prodaju Zmagi. E Crni Grujo!
  • Odmah

    10.09.2020 16:58
    stornirati
    prodaju. Duguju mi štednju iz SFRJ. Banku ostaviti u domaćem vlasništvu.
  • khm

    10.09.2020 13:50
    Ne znam kako je u ostatku regiona ali u BIH je NLB banka najgora banka...
  • Realista

    10.09.2020 11:04
    Realnost
    Ne razumem šta se radi, ko je za šta kriv, ili nije, ali jedno znam pravila nisu ispoštovana jer je rok od 60 dana odavno prošao i treba otkačiti NLB Banku, a njihovu garanciju za dostavljanje ponude (nadam se da je postojala) lepo aktivirati i naplatiti njihovu neozbiljnost i prekinuti sa pokušajima prodaje banaka i svih dobrih firmi.
    Banka i sve dobre firme (ali ih nemojte uništavati da bi ih prodali) treba da ostanu u vlasništvu Srbije. Samo treba da ih vode stručnjaci i pošteni ljudi (ekonomski, tehnički, pravni,...), a ne politički kojima je vodjenje firmi nagrada za lepljenje plakata i skupljanje sigurnih glasova i ujedno sredstvo da se obezbede za ceo život.
    Ljubljanska banka se nije ništa promenila. Kakva je bila tada, takva je i sada, samo je sada nova. Obnovila se sa parama koje je iznela iz Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna