Autor: Beta

Info
10.09.2020.
17:51
Srbija je na najnovijoj rang listi Indeksa ekonomskih sloboda napredovala sa prošlogodišnjeg 84. na sadašnje 74. mesto, ali se i dalje nalazi na samom začelju Evrope, a najveći problemi su u oblasti vladavine prava, ocenila je nevladina organizacija Libek koja se zalaže za tržišne reforme i vladavinu prava.
  • kimi

    10.09.2020 22:04
    ..boli patka ove iz libeka za sve to .. njima je samo krivo sto sve to sto su naveli ne mogu privatnici da rade , nego valdajuce partije .. za obicnog covek secko jedno..
  • Ranka

    10.09.2020 20:59
    Apsurdistan
    To sto nam se desava nema nigde u svetu, to ponizenje.
  • laki

    10.09.2020 20:01
    @smrdijestina
    eto ti zsmrdje prvi
  • Nebojša

    10.09.2020 19:42
    Vladavina
    Najcrnja misao je kada vam kazu vladavina prava u drzavi.To je obmana. Nama ne treba vladavina prava, jer vladavina prava je bila i u nacistickoj Nemackoj pod Hitlerom i u NDH Pavelića.
    Oni su u skladu sa donetim zakonima ubijali, proganjali, maltretirali, pljackali, otimali,..
    Nama je potrebna VLADAVINA MORALA, MORALNIH VREDNOSTI, PRAVDE, ISTINE, ETIČKIH NORMI koje su utkane u svaki zakon i dosledno se primenjuju, a ne vladavina prava, zakona pisanih po potrebi i za potrebe odredjenih interesnih grupa, pojedinaca, kompanija, neprijateljskih drzava i naroda.
    Po toj vladavini prava nas udaljuju od brace Rusa i Kineza, brace iz islamskih zemalja protivnika nasih iskonskih neprijatelja i ubica, nasih smrtnih neprijatelja i zadatak svakog casnog i moralnog coveka, sa gramom sopstvenog dostojanstva i rodoljublja je da kaze hocemo bratske odnose sa Rusijom, Belorusijom, Kinom, Egiptom, Sirijom, Indonezijom,... I imacemo vojne vezbe sa kime mi hocemo, imacemo Huawei telekominikacione veze i infrastrukturu jer su najbolji i najpovoljniji, imacemo i kupovati Ruski gas jer je najbolji i najjeftiniji, imacemo savremene PVO sisteme kakve zelimo, da nam se ne ponovi 1999 godina, a ne da nam uskopljeni koji vojske sluzio nije prosipa pricu sa lezbejkom kako pravimo moratorijum na vojne vezbe sa svima a nemamo u narednih 6 meseci zakazane sa NATO sto znaci samo sa istocnim zemljama ne moze, ..a nastavljamobucesce u svim NATO misijama...
  • ozlojedjen

    10.09.2020 19:22
    Svakom poslaniku u Skupstini odstampati ovu vest.
  • smrdijestina

    10.09.2020 18:47
    Mnogo ce se neko zbog ovoga uzbuditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna