Autor: Novosti

Info
16.09.2020.
10:13
Roditelji koji sumnjaju da su im bebe po rođenju nestale iz porodilišta imaju novi rok, do 3. novembra, da podnesu sudu predlog za utvrđivanje činjenica o statusu svoje dece.
  • I

    16.09.2020 10:48
    Septicka jama od drzave
    107 dozivotnih robija za ubistvo.U arapskim drzavama kada se sumnja da je bolnicko osoblje ukralo bebu istog momenta idu u zatvor pa po zavrsetku istrage koja moze biti i do 2 godina ako se dokazu da su nevini izlaze iz zatvora.Dok god se ne dokazu da su nevini nema izlaska iz zatvora.U Srbiji svi ginekolozi i babice i dalje rade nebitno koliko osnovanih prijava su dobili.I primaju i platu i ide im radni staz.Bez ijedne provere porekla imovine odakle im novi stan,novi auto,nova kuca.

    U Srbiji ovakve vesti o kradji ljudskog bica koje u 99% slucajeva zavrsi van Srbije ko zna gde da li za farmaceutske opite ili nesto jos gore se prica kao o pokradenom kamionu krusaka i jabuka.

    U normalnim drzavama mrtva beba se vraca roditeljima i roditelji sami sahranjuju svoju mrtvu bebu po porodjaju,u Srbiji obicna babica samo kaze majci"dete Vam je umrlo nazalost ne mozete ga videti" i majka se primi na to sto joj je babica i medicinska sestra rekla i sutradan izadje iz bolnice nakon jednog jedinog saopstenja da "joj je dete umrlo ali iz nekih razloga ne moze ga videti mrtvog...".



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna