Autor: Tanjug

Info
21.09.2020.
17:53
Ministarstvo prosvete donelo je danas preporuke za prevenciju korona virusa na visokoškolskim ustanovama u kojima se, između ostalog, navodi da je svakodnevno pre početka rada tih ustanova potrebno čistiti i dezinfikovati prostor, pribor i opremu, kao i provetravati prostorije najmanje pola sata nakon čišćenja.
  • ministarstvo

    22.09.2020 12:27
    prosvete??????
    zar to jos postoji ? ne razumem cemu sluzi? ili mozda bolje: KOME SLUZI ?!
  • Realno

    21.09.2020 20:27
    Za razmisljanje
    -Takođe, navodi se da se održavanje nastave, vežbi, ispita, sastanaka i sednica organa visokoškolskih ustanova ne smatra okupljanjima na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru-
  • Ftn

    21.09.2020 18:41
    Je li onaj patenat na ulazu delo Zeljka Mitrovica ili velikog genija Dorosa ?
  • Prom

    21.09.2020 18:33
    Promena vremena
    Kako nailazi talas ciklone ili kišni dani, sa većim padom temperature - do 20 stepeni će biti u najtoplijem delu dana, sigurno će prozori morati biti ZATVORENI.
    Stoga, svako provetravanje je zaludno. Ne znam zašto uporno držite učenike, u školama kada će naići talas i bolje je na vreme da idemo na online. Odmah.
    Poštovani dr Kon kaže da nema potrebe za online jer će to trajati više godina, a zemlje Evropske unije se davno ili spremaju ili idu na online.
    Jel kod njih nema učenika?
    Šta vi mislite, ovce misle da pasu na Madagaskaru, pa neće nas ponovo zahvatiti. I, ne verujem u cifre koje nam servirate i time stvarate lažni osećaj sigurnosti.
  • pera kojot

    21.09.2020 18:14
    Napomena da je sve to samo "preporuka" i da niko nije obavezan da to i čini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna