Autor: FoNet, Nova.rs

Info
25.09.2020.
09:14
Studenti koji zahtevaju 30 odsto niže školarine zbog pandemije virusa korona, danas će predati zahteve i predlog rešenja premijerki Ani Brnabić i ministru prosvete Mladenu Šarčeviću, najavio je student Pravnog fakulteta i predstavnik Inicijative "Kreni-promeni" Nikola Arsenić i dodao da se razmišlja i o kampovanju ispred Vlade Srbije.
  • Džabalebaroška

    25.09.2020 11:16
    @Mama
    Pa dra*a mama, evo mene koja sam na samofinansiranju jer nisam upala na budžet jer: 1. radim 8-10h dnevno, 6 dana nedeljno
    2. ne kuva meni mama ručak i ne budi me sa "sunce već je podne, ustani" već ja njoj kuvam ručak, i spremam krevet
    3. postigla sam maksimum predispitnih bodova iz svih 15 predmeta koje imam po godini
    4. ne pijem, ne izlazim, izduvni ventil mi je kad imam dva sata više za spavanje.

    Tako da od jedne džabalebaroške ogroman pozdrav, u nadi da vaša deca neće podići ništa teže od kašike i nama ostalima kad se zaposle biti na grbači jer nisu upoznali život.
  • Mama

    25.09.2020 09:50
    Džabalebaroši
    Ovi naši studenti što nisu uspeli da ostvare uslove da budu na budžetu Republike Srbije pa su zbog lošeg uspeha u statusu samofinansirajućih, sada se bez ustezanja porede sa studentima elitnih svetskih univerziteta.
    Baš su skromni!
  • MI NECEMO

    25.09.2020 09:22
    dizati tuzbe.....
    protiv vlade....MI cemo je srusiti jer to i zasluzuje ! ma nema sa vama vise razgovora bagro fasisticko-radikalska !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna