Autor: FoNet

Info
26.09.2020.
18:28
Sindikat "Sloga" optužio je danas direktorku Javno komunalnog preduzeća "Vodovod – Šabac" Danielu Lovrin Gavrilović da je opstruisala je konferenciju za medije tog sindikata, zakazanu za juče ispred upravne zgrade tog šabačkog vodovoda, zbog nezakonitog i politički motivisanog otkaza predsedniku sindikata, vodoinstalateru Ivanu Vasiću.
  • Kretenka

    27.09.2020 13:44
    Bolesna
    E sada nju lepo u bajbok na duzi period
  • Ivan

    27.09.2020 08:04
    .
    Da li su gospodja i pomagaci uhapseni zbog lisavanja slobode?
  • Niko

    27.09.2020 07:32
    Šapčanin
    Sada sl slogu stavio u problem jer samo ti neznas da njih finansira djilas. Taj sindikat je ustvari politicka partija i deo su saveza opozicije. A zelenovic se mora kazniti od strane ridjeg zbog izlaska na izbore. Ukucas na netu savez "za"(sebe) Srbiju i sindikat "sloga" .
  • Pera

    27.09.2020 03:55
    Lepa predstava za naivne.
  • Sinisa

    26.09.2020 22:43
    Dodjite u Beogradu ljudi
    Taj vodoinstalater neka dodje do Beograda neka napravi poslovni sajt o sebi sa nazivom u internet adresi "vodoinstalater pa svoje ime..." u roku od 3 dana zaradice prosecnu platu u Sapcu u roku od 15 dana uposlice jos 3 asistenata i pomocnika od kolicine posla u roku od 6 meseci napravice kucu ili kupice manji stan u Beogradu.

    Prestanite vise da omalozavate ljude sa znanjem i ultra deficitarnim zanimanjem to je sve sto imam da kazem likovima u drzavnim sluzbama a majstorima u manjim mestima van Beograda braco i gospodo majstori SAMO INTERNET SAJT O sebi i dodjite u Beogradu.

    I vrlo bitno.Taj poslovni sajt prevedite na engleskom i nemackom jeziku to sto znate da radite slikajte se u toku rada dajte reference klijente kojima ste radil u roku od 30 dana dobijate 50 ponuda za posao od strane hr agencija u Nemackoj,Austriji i Holandiji sa pocetnom platom od 2000 eura gratis smestaj gratis hrana gratis sluzbeno vozilo.

    A gospoda u drzavnim sluzbama nakon Vaseg odlaska neka kupi alat kod Kineza i radno odelo pa neka sami opravljaju vodoinstalacije da zarade platu.Ili im ga vi sami poklonite kao uspomenu na prijatnu saradnju kada se otkacite od takvih robovlasnika.

    Ali nisu ni oni problem.Problem je NAROD.KOJI TRPI.Koji da se gusi u sopstvenom izmetu i fekalijama rec nece reci bilo kome bilo sta u drzavnoj sluzbi jer je taj neko na "rukovodecem mestu" neciji brat,sestra,ujak,ujna,stric,sin,cerka,baba,deda.

    To Vam je definicija Srbije i prodaja znanja i vestina u Srbiji.
  • Šapčanin

    26.09.2020 20:50
    !
    Pa ako ste napisali kojoj opciji direktorka pripada, treba li ste napisati i da je taj sindikat"Sloga" pod patronatom SNS-a. Samo da se zna. Za protiv pravno lišavanje slobode, zaključavanje ili zadržavanje radnika u prostorijama firme, bez njihove saglasnosti, je krivično delo. Ne mogu držati konferenciju ispred upravne zgrade. Mogli su ispred kapije preduzeća na javnoj površini gde im ne mogu ništa a ne ovako da izazovu reakciju. Po Zakonu predsedniku sindikata, koji je priznat u firmi, ne može se premeštati na niže radno mesto, umanjivati plata ili dati otkaz zbog sindikalnog rada. Njena odluku na sudu pada, ako je zbog toga dobio otkaz. Ne vereujem da vodoinstalater poznaje pravo kao pravnik, ali ga valjda, imaju u sindikatu. Ovo je deo političkog marketinga SNS-a, za ponovljene izbore koji slede u Šapcu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna