Autor: Tanjug

Info
28.09.2020.
07:12
Britanska vlada namerava da uvede potpuni karantin u najvećem delu severne Velike Britanije i moguće Londona, kako bi se izborila s drugim talasom virusa korona.
  • Brano

    28.09.2020 16:42
    Nije cudno
    Pa sve je jasno ljudima koji iole razmisljaju svojom glavom. Virus za koji se ne zna kako se prenosi, nema utvrdjenu simptomatologiju, nad preminulima se ne rade obdukcije, svaka prehlada se upisuju kao COVID, proglasen je za najsmrtonosniji virus, a na samom pocetku se "pandemija" sprecavala zato da se ne preoptereti zdrav. sistem. Zatim rad od kuce, socijalna distanca, ostani kod kuce, lockdown... Menjaju se zivotne navike ljudi, zbog neceg treceg sto se polako uvodi, videcemo tacno sta ili precizno "koje stvari".
  • Nebro

    28.09.2020 11:38
    Tetka iz Kanade
    Koja budalastina... Porobljavanje naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna