Autor: 021

Info
01.10.2020.
12:14
Priznanje dr Predraga Kona, da je on, radeći za Krizni štab donosio odluke na osnovu netačnih informacija, dokaz je da Krizni štab nije dobro vodio državu kroz pandemiju, ocenilo je danas udruženje Ujedinjeni protiv kovida (UPK).
  • sta to znaci ?!

    01.10.2020 12:45
    pravo na laganje.....
    znaci dok neko od njih saaam ne prizna laz, imaju pravo da nas lazu do besvesti...????! diktator nikad nece priznati da laze !!!!!!!!!
  • Zamena teza

    01.10.2020 12:26
    Lično se nadam da će krizni štab biti raspušten a građani prepušteni sami sebi, najpre jer niko novi neće biti tolika budala da se prihvati posla u kojem će ga optuživati za sve pa i ono što nije u njegovoj mogućnosti da kontroliše, u šta spada i brojanje preminulih po celoj državi. Vreme je da konačno ovaj narod samog sebe uništi i oslobodi ovaj prostor za neki kvalitetniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna