Autor: 021.rs

Info
16.10.2020.
17:38 > 09:31
Ministarstvo kulture i informisanja u dva odvojena saopštenja reagovalo je uvredama na kritike neistomisljenika povodom njihovog stava o izložbi u Zemunu.
  • Чарна

    17.10.2020 13:59
    @Ministrovo
    Зашто новца није било за дељење док су твоји жути били на власти, односно управљали Министарством културе?
    Где су тада нестани сви ти новци нас грађана, који се ни до дан-данас нису појавили?
  • Петровград

    17.10.2020 12:59
    Pićuka

    Не говорите о нечему о чему знате врло мало, поготово не из угла субјективног навијача.
    Демократију и слободу су Црној Гори први пут у историји донели искључиво СПЦ и смирени професор Кривокапић. Гласачи УРА-е (5,5% на изборима) су стандардни евроатлантски гласачи левог центра, тј. гласачи некадашње Милове подметачине ''Позитивне Црне Горе'' која је одрадила свој посао и угасила се прошле године. Дританова улога је улога антикорупционог терминатора, човека који ће за Србе урадити 100 пута више од наметнутих ДБ оперативаца и ''легалних Срба'' - Мандића, Медојевића и Кнежевића.
  • Gramzi - Bagins

    17.10.2020 08:53
    U ovom slučaju Ministarstvo je potpuno u pravu. Sa onakvim sadržajem, ta izložba nije ni smela da bude otvorena. Ako se onakvi radovi podvode pod slobodu umetničkog izraza, onda se huliganski upad na izložbu i uništavanje iste može podvesti pod slobodu kritike tog umetničkog izraza. Dakle, ako su "kritičari" osuđeni zbog svog izražavanja, onda bi i "umetnici" takođe trebali da budu osuđeni, po istoj osnovi i na iste kazne.
  • Zed is dead

    17.10.2020 08:21
    Ministrovo
    Najbolji deo je ovaj gde ministarstvo "deli" neke novce, pa su onda dobri - to su novci građana Srbije, a ne ministra, koji je u službi građana, a nije božiji namesnik na zemlji, pa da deli pravdu i finansira šta mu se sviđa (čak ni kad se slika sa ikonama u pozadini). Primitivno je ovde samo shvatanje sopstvenog mesta gospodina ministra, koji je itekako svestan da se kontrolom novca može odlično modelovati umetnički izraz, kao i stav likova na vlasti da je budžet njihov lični novčanik iz kojeg mogu da kanu kintu kome oni hoće, a taj onda ima da im bude ponizan i da ide niz dlaku (evo kao Pink, npr). I, da, Hitlerov je režim vrlo polako postao monstruozan, koračić po koračić - ovo je jedan takav koračić.
  • Stanoje

    17.10.2020 08:17
    Još jedan dokaz da su svi oni u pravu koji kažu da današnja Srbija najviše liči na Nemačku iz tridesetih godina prošloga veka.
  • Pićuka

    17.10.2020 07:30
    @Петровград
    Мала исправка. Izvesni Dritan i anonimni profesor počiste sve za mesec dana. Šta znači sve? Ne dozvole da sjaši Kurta da bi uzjašio Murta. Znamo ko je Kurta a Murta se sam javio.
  • Isaija

    17.10.2020 00:27
    Zavera
    Kakva lupetanja, nemam reci. Ovi su ubedjeni da su nas sve rodili i da ce ostati na vlasti doveka. A za te genocide se obratite onima koji su hteli Veliku Srbiju.
  • bagra

    16.10.2020 18:38
    Vlast ne propusti priliku da se bezobrazno ostrvi na građane koji drugačije misle.
  • Kać

    16.10.2020 18:15
    Sad je bar jasno ko stoji iza grupe huligana i zasto policija nije intervenisala.
  • Петровград

    16.10.2020 18:15
    Невиђено сте досадни, монотони и предвидиви. И ви службени на власти и ви неслужбени што их ''критикујете'', а осам година немамо ни назнаку праве опозиције. Подсећате ме на онај црногорски ДФ (ДБ) који се 30 година ''бори против власти'' и онда дође неки анонимни профа који све почисти за месец дана.
  • Mojsije

    16.10.2020 17:56
    Ju ju
    Ma kod nas moze sve. Nije ni cudo ko je na vlasti. Ako im ne ides uz dlaku odmah si probisvet, hulja i ostalo. Doci ce jednog dana i vama kraj. Ima u ovoj zemlji i postenog i vrednog naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna