Autor: Beta

Info
22.10.2020.
10:46
Ministar za rad Zoran Đorđević rekao je da zbog pandemije osobe koje ne žive u ustanovama socijalne zaštite ne mogu da posećuju korisnike te ustanove.
  • Gluva soba

    22.10.2020 18:52
    Udostojite stare
    Sklanjajte ovog, njegov nivo je samo teretana i to da otkljucava i zakljucava ulaz. On da vodi brigu o starima u domovima.. Pa samo sto dalje.
  • Licemeru

    22.10.2020 18:41
    Pa sve sto kaze nije istina
    Ministar zna da zaposleni nemaju uslove za normalan rad, pisali su mu korisnici domova, nije odgovorio.. zna da stari mole da im se omoguci izlazak na vazduh ispred zgrade posle 8 meseci, zna da majstori rade u domu na Limanu uprkos zabrani ulaska bilo kome.. Zabranio ljudima da izlaze terasu da bi majstori radili.. Nema video poziva jer zaposleni nemaju Viber, nema ih dovoljno ni da presvuku i operu stare, nema fizioterapije, ni da im osuse kosu..a ne da drze telefon za video poziv. Da li taj covek misli da stari ljudi nemaju familiju pa moze da prica sta mu padne na pamet?
  • Kako?

    22.10.2020 14:41
    Molim "pojašnjenje"
    Kako da ostvarim video konferencijsku vezu sa dementnom, faktički nepokretnom majkom sa preko 90 godina, koja nema ni tranzistor?
  • Lola

    22.10.2020 14:00
    Zar..

    Djordjeviću još si tu?
  • Ana

    22.10.2020 12:49
    pozdrav ministru
    A, gospodin ministar će obezbediti android telefone svim korisnicima? Posete i nisu bile dozvoljene, osim na terasama pri ulazu u Dom, bez fizičkog dodira, uz vizire, maske i zastitne mantile i uz razmak od dva metra, na 15 min., što bi ministar trebalo da zna, jer on propisuje i potpisuje pravila, A, siroti starci, devet meseci sede zatvoreni u zgradama kao u zatvoru, bez šetnje, većina u sobama, osuđeni na lagano umiranje, jer Bože moj, ministru je baš stalo do njihovog zdravlja, vakcinisani su protiv gripa, verovatno će i mortalitet biti veći, ali veliki šef će ga pohvaliti, jer spašava budžet od daljeg rasipanja na penzije "nekorisnog" dela populacije. Na čast Vam i zdravlje, gospodine ministre!
  • Majstori mogu?

    22.10.2020 11:53
    Nesposoban i pravi se lud
    Jel ovaj lud ili se pravi lud? Majstori od juna posecuju dom na Limanu doj su stare ljude zakljucalu u sobe. Ni setnju u dvoristu im nisu omogucili.
    Nesposobnjakovic nije obezbedio prostor da stari mogu da izadju na vazduh a famili je zabranjen ulaz.
  • voban

    22.10.2020 10:59
    Izlet
    A šta se desilo sa obećanim izletima na Frušku Goru? Obećanje ludom radovanje ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna