Autor: Beta

Info
25.10.2020.
19:53
Građanima Srbije, kao i onima u EU, trenutno su na ličnom planu najvažnija pitanja zdravlje i ekonomska situacija i većina oporavak od korona krize očekuje za dve i više godina, pokazalo je novo specijalizovano istraživanje Evropske komisije Eurobarometar.
  • tanja

    25.10.2020 20:11
    zaba se kuva polako ali sigurn
    Ma 2030 a rano je 2023 a taman da umru penzosi pre vremena od nemastine i nelecenja a ovi zdravi i u punoj radnoj snazi da postanu penzioneri sa najmanjom penzijom tako da od 2030 e cekamo spremni osamnaesti talas covid 2031 sa petoslojnom maskom i senzorima raspolozenja u malom mozgu.Naravno tu ce biti trisedeseta valentna vakcina koja ce se postarati da ljudi nikada ne budu agresivni ili da ikada bilo kada pocnu razmisljati svojom glavom i svojom logikom.

    Kako sam cula svaki naredni talas covida pogadjace direktno centre u mozgu za racionalno razmisljanje i niko nece smeti da razmislja svojom glavom jer se na taj nacin covid ubrzano siri iz mozga kroz nosne supljine u vazduhu a kreveta u bolnicama uopste nece ni imati speditovace bolesne na Mars i Veneru.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna