Autor: Biznis.rs

Info
27.10.2020.
22:43 > 22:44
Ukoliko se uskoro konkretnim merama ne pomogne turističkim agencijama, ogroman broj zaposlenih od 1. novembra ostaće na ulici, većina agencija će bankrotirati, a zamenska putovanja biće dovedena u pitanje, rekla je za Biznis.rs predsednica Udruženja turističkih agencija Srbije (UTAS) Marija Matijević.
  • G pen

    28.10.2020 16:03
    Zasto su jednodnevni izleti po Srbiji duplo skuplji nego sto su bili po okolini kao sto je Temisvar, Pecuj, Segedin...a gde ima sta da se vidi? Ne bih ja vama nista dao jer vi kao medicinari se snadjete.
  • Vauuučeri

    28.10.2020 14:04
    Akontacije
    Niam tačno upoznat sa iznosom koji su od kraja 2019 upalćivani za letovanje u 2020 do izbijanja pandemije i koliko je uplaćeno inopartnerima. Krije se ko mija noge. Znam sigurno da od krckanja ostatka može lepo da se preživi. Naravno umesto para, podeljeni su vaučeri, sutuacija kao sa zamom za preporod Srbije, koje je uveo MIlošević. Ko je to povratio, povratio je kao nekim delom tela u zadnjicu. Isto je i ovo. A inače kome trebaju agencije da ih ptave budalama godinama. ČAST POŠTENIM IZUZECIMA:
  • Red

    28.10.2020 11:51
    Kolo sreće
    Ne treba im ništa dati. Kakvi milioni?! Oni kad otpuste radnika zbog korone, sve u redu - tako treba, a kad je njima gusto - državo pomagaj. Čuj oslobodi ih poreza na dobit?! Pa ako imate dobit za čije babe zdravlje kukate? Vozi, bagro razmažena
  • Deki

    28.10.2020 01:43
    I mojoj firmi bi dobro doslo od milion do 5 miliona bespovratne pomoći.
    Vecina agencija propada sa ili bez tih besplatnih para. Kao i svaki drugi biznis kada nema profita zatvaras firmu. Shvatite vise da su turisticke agencije proslost .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna