Autor: FoNet

Info
28.10.2020.
20:06 > 20:51
Nemačka u ponedeljak za narednih mesec dana zatvara barove, restorane, kulturne i sportske ustanove u okviru novih drastičnih restriktivnih mera protiv epidemije koronavirusa, izjavila je kancelarka Angela Merkel.
  • Dr

    29.10.2020 17:12
    Sve je to super, ali hajmo realno- Nemacka em ima sredstva za takon nesto, em ima DISCIPLINOVANE gradjane. Nasi se bune sto trebaju da nose masku i u zatvorenom ( pa nema sto kila), a na otvorenom da i ne govorimo!
  • Zoran A.

    29.10.2020 07:46
    Zoran A.
    Veliki pozdrav iz Forcajma mojim bivsim sugradjanima. Ovde u Nemackoj nema policiskog sata zatvaraju se kafici,restorani,bioskopi,kulturna desavanja. Ostalo sve radi a svi koji nerade zbog kovida 19 za mesec dana uplaceno ceim biti do srede sva novcana sredstva koja su izgubili zbog neposlovanja i zarade. O ekonomiji toliko niko nije u minusu,maske su od marta obavezne a sada i na otvorenom u zatvorenom trzni centri,marketi,hoteli nesme biti vise od 30ljudi. Nemacka kao ekonomska sila i naj bolji socijalni program na svetu mogu da priuste sebi mesec dana ovaj sistem zatvaranja. Ovde niko nesme i nemoze ostati bez egzistencije ili svoje imovine ako se i desi tako nesto drzava vam daje manju nekretninu a novcana primanja se nesmeju prekidati. Ja kao vecina nasih zemljaka pa i nemaca se divimo kako ste uopste preziveli tri meseca jer je srbija jedna od zemalja sa najmanjom platom u evropi a medju skupljim za hranu. Nedajte se nesmete sebi dozvoliti lok-daun jer se ekonomski nikada nebi oporavili. Ovo vam je iz prve ruke i formacija a srpska vlast sta plasira putem medija to zaista normalan covek nemoze da svari takve lazi i obmane naroda. Veliki pozdrav.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna