Autor: 021

Info
30.10.2020.
19:44 > 19:44
Služba Regulatornog tela za elektronske medije (REM) pripremila je nacrt obavezujućeg pravilnika da rijaliti programi pređu u noćni termin.
  • Detelinarac

    31.10.2020 11:24
    E to se ceka, jos ce biti dozvoljeno i prisustvo novinara, pa da vidimo i jano koji to clan REM-a ce biti protiv ovog predloga, ako neko i bude! Dosta vise sa rijaliti programima tipa Zadruga, Veliki brat ili Parovi... otrovali ste nam decu, roditelje, penzionere, zaludeli ste ljude! Nadam se uskoro da ce REM doneti i neki predlog o stopiranju reklama za kladionice i promociju istih. Na primer od nove reklame MaxBeta ne moze covek da zivi. Maloletno dete gde god udje da cita vesti (maloletno od 16godina, dakle ne dete od 7 8 godina...) iskacu mu reklame kladionica i kockarnica... kad ce doci kraj i toj bandi??? Gde je zastitnik gradjana da zastiti gradjane od kladionicarske mafije koja samo sto jos i wc solje ne iskace?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna