Autor: Klix.ba

Info
01.11.2020.
06:36
Restriktivne mere protiv virusa korona uništavaju živote ljudi, ekonomiju, civilizaciju i društvo u celosti, upozorava grčki epidemiolog Džon Joanidis u svom istraživanju.
  • ma

    01.11.2020 09:17
    ...
    Sve se slažem sa Srđom, ali šta bi sa pravopisom?!
  • Sova

    01.11.2020 09:07
    @Srđa
    Bravo 021 za tekst i bravo Srđa za komentar.
    Niko ne piše i ne prezentuje podatke koliko ljudi se ozbiljno razbolelo u vreme restrikcija, naročito dvomesečnog zaključavanja. Nikog nije briga. Opravdano se postavlja pitanje - koja je prava svrha tih "mera", jer očito ne donose benefite stanovništvu - naprotiv.
  • Srđa

    01.11.2020 07:27
    Srđa
    Najzad jedno tačno i realno razmišljanje u nizu besmislenih komentara i raznih teorija. Posledice rigoroznih mera u srbiji se sada osećaju u svakom smislu a biće ih još intezivnije iz dana u dan. Rigoroznim merama čovečanstvo se vraća u srednji vek kada su takve mere primenjivali zbog kuge i posledice toga suse videle vekovima. Život mora dase živi kao štose mora i umreti jer čovek nemože da bira kada i u koje vreme ćese roditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna