Autor: Tanjug

Info
22.11.2020.
10:41 > 10:41
Ogromne neizvesnosti u pogledu budućeg toka pandemije i s tim povezani pritisci na likvidnost i poslovanje, pre svega državnih firmi, glavni su fiskalni rizici i izazovi za privredni oporavak Srbije u 2021, ocenjuje Sebastijan Sosa, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Srbiji.
  • Iz Rusije s ljubavlj

    22.11.2020 12:28
    EPS i Telekom su nase najvece rupe bez dna, trenutno. Ni ostali ne zaostaju mnogo.

    To je srce birackog tela svake partije na vlasti sa ovih prostora.
    Pored penzionera. I preminulih. :)
  • Steva

    22.11.2020 11:35
    Steva
    Svaki normalan čovek zna da JKP-ća su veliki trošak za sve države u svetu kao i u srbiji. Zato sve ide u privatizaciju ali ovde je politika i vlast na prvom mestu jer su zaposleni u tim preduzećima sigurno glasačko telo. Ali svi znamo da je to neizdržljivo finansiski i daće 2022 morati posle izbora skoro sve u privatizaciju. Velika je obmana veštački upumpavati plate i ostale stvari jer ćese to posle izbora sve morati vratiti dali kroz inflaciju ili nešto drugo. Lično nebih se radovao ničemu od raznih povišica i ostale retorike vlafajućeg režima jer stariji znaju posle toga slede masovna otpuštanja i sve što ide uz to. Treba biti zaista neuračunljiv dabi poverovao u sve priče koje vlast obećava. Neuzimajte nikakve kredite nipošto ili razvijajte svoj biznis ili bežanje iz ove proklete smrdije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna