Autor: 021.rs

Info
26.11.2020.
15:42
U kovid bolnicama u Novom Sadu danas se leči rekordan broj - 470 pacijenata obolelih od Covid19, što je za 12 više nego u sredu.
  • Coolg

    27.11.2020 02:17
    Uvek je bilo nekako
    Na zalost nema tu ni trunke histerije. Sve je upravo tako kako sam napisao.
    Samo treba malo realno da razmislis pa da priznas sebi da sa 200 - 300 novo obolelih dnevno ovakav Novi Sad ne moze da se izbori,.
    Nisu vise u pitanju ni respiratori ni maske za oxigenizaciju nego nedostatak medecinskog osoblja... Ukratko zdravstvo je u kolapsu.
    Nego voleo bih da cujem od tebe na kojim cinjenicama gradis svoj optimizam ???
  • @Coolg

    26.11.2020 21:17
    Ama sta nece? Sta ce da se desi? Bice zbrisano covecanstvo, sta? U kojem ste filmu ljudi? Jel ima neko od vas starijih u familiji da vam ispricaju sta su svetske nesrece, pa i na ovim prostorima, ili bar nekog ko ima opstu kulturu i ucio je istoriju. Sta ce bre da se desi? Dokle histerije?
  • Da li se zna

    26.11.2020 20:50
    Koliko uopste ima iskusnih anesteziologa koji znaju leciti teze pacijente? Dzaba sve ako nema iskusnih lekara koji znaju svoj posao.
  • NS

    26.11.2020 19:51
    Odgovor
    Pitao sam jos u martu zasto se ne uredi kasarna kod Jodne banje ali nista. Ostaje nam da se lecimo u zgradama koje nam je ostavila Marija Terezija ali i one su bolje od mnogih sadasnjih. Sve se moze uraditi ali mi izgleda moramo ostati poslednja prcija u ovoj zemlji.
  • waldorf&statler

    26.11.2020 18:11
    čovek @dobro
    napiše optiističan komentar a mrzitelji ga zaspu minusima. Pa nama i ne može da bude dobro...
  • Nsss

    26.11.2020 18:01
    Gradonačelniče, Krizni štabu... zašto jedna Covid ambulanka na ovoliko stanovnika, a sva okolno mesta gravitiraju gradu?! Šta rade okolni domovi zdravlja koji takođe imaju i laboratorije i prostor... Petrovaradin, Bulevar... zašto onkološki pacijenti čekaju (inf. tačna- 1o sati čekala na pregled) Koliko ima privatnih ambulanti, laboratorija, domova zdravlja u Gradu? Hiljadu pitanja koje mi svakodnevno postavljamo, ali nema ko da čuje nas, obične građane ovog grada!
  • anonimus

    26.11.2020 18:00
    strasno
    jedan covek je pre neki dan napisao negde, da niko se nije setio kasarne marsalke na futoskom putu, mogla se urediti i okreciti u proslim mesecima a sigurno i instalirati sve sto je neophodno, i smestilo bi se sigurno puno bolesnika,kakav bre sajam ono je rupa od smestaja za bolesnike, al niko da se seti kasarne a zvrji prazna.
  • Coolg

    26.11.2020 16:45
    NECE OVO BITI DOBRO...
    Nema više šta da se komentariše...
    Kapaciteti bolnica puni, i na oxigenskoj potpori, o respiratorima da ne pričamo...
    Sve više lekara zaraženo...
    Ostajemo bez lekara baš na naj kritičnijim mestima...
    Sve više novih osoba zaraženo...
    Što je naj tužnije, ovo se sve znalo i očekivalo se a nismo imali kapaciteta da ako ništa drugo da usporimo virus...
    Eto toliko.

  • Nikola

    26.11.2020 16:31
    I kada ce se zavrsiti radovi u Internoj klinici u KCV? I jos uvek nema "zahteva da se otvori privremena Covid bolnica na Sajmu", i jos uvek radi samo jedna Covid ambulanta za ceo Novi Sad? I jos uvek deca od 1. do 4. razreda osnovne skole idu u skolu? A uvedena je "vanredna" situacija? Znaci svi u Magacin na veceru posto je tamo "jedan od vlasnika gradonacelnikov saradnik". Tamo nema korone, samo klopa za odabrane.
  • dobro

    26.11.2020 16:01
    Bice sve to dobro. Virus je sve slabiji, vec su sad klinicke slike blaze, a smrti sve manje, stanovnistvo se prokuzava, i polako ce i ovo proci. Cuvajte se, da, iz prostog razloga sto ako vam slucajno zatreba bolnica, bolje da bude poluprazna sa odmornim lekarima nego ovo, ali sustinski bez panike i strpljivo, i ovo ce proci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna