Autor: Snežana Miletić

Info
10.12.2020.
12:14 > 21:02
Knjiga "Total Balkan" Blanke Čehove krik je svih običnih ljudi sa Kosova koji bi samo nazad svoj mali život. Nastala je nakon što je kao pripadnica mirovne misije na Kosovu, duboko razočarana u sve što je videla, svojevoljno napustila ovaj posao iz snova. Život ju je onda odveo u dubrovačko zaleđe, na Pelješac, gde se zaljubila i udala. U narednoj knjizi pričaće o tome.
  • Oko Grom

    10.12.2020 23:12
    Komedija
    Kao prvo šta sam primjetio da se neke mice petljaju oko svega pogotov stranci. Kad se irska bude zvala england onda ok ili njemsčka bude austrija ok
    Al dvije albanije ni govora.
    Drugo šta sam danas primjetio amer neki sa naočarima sijed reče dva puta crnci nigro, a pravi se spektakila drama oko ne kog rumuna mislim teška politika ja bjelac on crnac nevidim koji je tu problem oko rasnog?
    A ne smeta kad neko kaže žuti ko toma nikolić siju pingu...
  • Miloš

    10.12.2020 21:13
    Letovao sam na zanzibaru!
    I ako je mesec dana brzo proslo ali eto ova mi dade ideju da napisem knjigu o istoriji zanzibara.
    Sada se pitam zasto su ti starosedeoci zaostali i zele da zadrze sav kapital od turizma, zar im nije bolje da budu robovi i ne razbijaju glavu kako udovoljiti turistina a da englezima daju na upravljanje celo ostrvo pa nek oni budu budale koje ce da uzimaju kajmak...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna