Autor: Beta

Info
27.12.2020.
07:36
Kolumnista Teofil Pančić naveo je da je novi gradski sekretar za kulturu i informisanje u Šapcu Miroslav Mijušković, koji je sa čelnih mesta pozorišta i muzeja u tom gradu smenio Minju Bogavac i Nelu Tonković, "ranije cenzurisao kolumne u listu Dnevnik".
  • /

    27.12.2020 13:05
    /
    imamo mi ovde istaknutog nsadjana koji uporno tvrdi da i u dnevniku tokom socijalizma nije bilo cenzure

    sta vas cudi, pa na 200m je zgrada sluzbe
  • Novinar

    27.12.2020 11:42
    Ko je bio većinski vlasnik Dnevnika u vreme kada je počela cenzura? Ko je pomogao strmopizd Dnevnika koji se završio raspadom štamparije, prodajom zgrade i svođenjem Dnevnika na manje od provincijskih novina? Setimo se svih predsednika Vlade Vojvodine, svih sekretara za informisanje, svih onih koji su bili zaduženi da Dnevnik ne postane to što jeste. I da TV Vojvodine ili TV Novi Sad ne postane ono što jeste. I da ne bude zabune, nisam simpatizer nijedne od nacionalističkigh stranaka i oduvek pristalica demokrakte opcije. Na žalost bilo je kako je bilo, a Teofilo je oduvek bio deo toga, i pitam se zašto nije progovorio kad je trebalo, niti je progovorio kada su direktore kulturnih ustanova u Vojvodini redom smenjivali. Sa je sve to za nama i sada je kasno da se žali za propuštenim.
  • Blender

    27.12.2020 10:21
    Istina
    Svi cenzurisu, sta se foliras.
  • Ns53

    27.12.2020 10:10
    Ništa novo
    Gospodin Pančić je rekao čistu istinu. Međutim komentar na račun naslednika govori o njemu samom.
    Dok je žuto mastilo bilo jedino i ne prikosnoveno, to mu nije smetalo. Sada, kad je promenjena boja mastla, odmah ništa ne valja. Jeste mnogo toga ne valja, ali da li je istina jedino dobra ako je žuta?
  • Cattanicorrado

    27.12.2020 09:31
    Pančić je rekao ono što svi znamo, e sad.........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna