Autor: FoNet

Info
09.01.2021.
21:03
Stranka demokratske akcije (SDA) saopštila je danas da je vrhunac nehumanosti prema porodicama žrtava i neiskrenog odnosa prema Bosni i Hercegovini to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao Republici Srpskoj praznik koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.
  • Djole

    10.01.2021 17:06
    Jovan
    Srbija je priznala genocid onog dana kada su Mladic i Karadzic izruceni Hagu.
    Sve je dokumentovano,ima na hiljade transrikpta i stranica o organizovanom prevozu i pogubljenu muslimanskih muskaraca i decaka tokom 1995.
    Momcilo Perisic je mnoge dokumente predao u Hag.,direktno,pomocu kojih je optuzen i osudjen general VRS Radislav Krstic.
    Takodje, tu su i americki satelitski snimci masovnih grobnica,gde su kasnije tela ubijenih premestena u sekundarne grobnice oko Zvornika.
  • Jovan

    10.01.2021 16:01
    Definicija
    Ovi još nisu naučili šta je genocid.
    Uporno nametanje jedne političke odluke o genocidu je besmisleno.
    Režirana odluka da bi u što dublji zaborav pali pravi genocid koji su se desili u drugom sv. ratu od strane Nemaca i njihovih trabanata Hrvata, Madjara i ostalih fašistički hordi.
    U Srebrni i potpuno jasna situacija. Desio se zločin nad muslimanki vojnicima koji su takođe napravili zločin nad Srbima u Stebtenici, Kravicama, Bratuncu. Da je bilo korektno suđenje ne bi mogli reći ništa ni o zločinu. Reci genocid to je sada postala muslimanska parola. To nema veze sa životom. Pa kad je bio genocid otkud kako prezivese starci, žene i deca. Muslimani ipak guraju i drže se stvari. Hiljadama puta ponavljana neistina, postaće istina. Zato hiljadama puta treba ponavljati da nije bilo genocida, nego se desio zločin. Kao i mnogi zločini sa sve 3 strane u tom građanskom ratu.
  • Srna

    10.01.2021 14:34
    Srbija
    Živela SRBIJA!
  • V

    10.01.2021 01:39
    Pa pobogu, zašto u naslovu odmah i SDA? Kakve oni veze imaju sa bilo čime? Čak i fildžan trokutu gube vlast i ne predatavljaju nikakav relevantan politički faktor. Trubili smo na sva zvona da je Dodik izgubio Banja Luku (koju će btw vratiti na sledećim izborima) , a nismo pričali o tome da SDA ne participira u vlasti na teritorijama: Tuzle, Zenice, Kaknja, Travnika, Mostara, ... Dodamo li ovome podatak sa poodavno ni u samom Sarajevu ne predstavljaju nikakav faktor, te da su na izborima za vijećnike u samom Sarajevu uzeli tek nešto više od 9% dolazimo do zaključka da je SDA marginalizovana grupacija koja vlada još samo u ruralnim područjima u trouglu Travnik - Sarajevo - Tuzla.
  • Borislav

    09.01.2021 23:14
    Ustav
    Neka SDA malo bolje pročita odluku tog istog Ustavnog suda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna