Autor: RTS

Info
18.01.2021.
11:31
Imunolog i član Kriznog štaba Srđa Janković izjavio je danas, pred sutrašnju sednicu Kriznog štaba, da je cilj da se analizira situacija, pa će se tek onda videti da li je potrebno nešto menjati, dodavši da epidemiolozi i on kao imunolog neće zagovarati popuštanje mera, jer i dalje postoji potencijal da se epidemija rasplamsa.
  • Vlada

    18.01.2021 12:57
    Mora li svako iz kriznog štaba da ima svoju izjavu, da to iznosi u medijima i pravi sebi odstupnicu i izgovor. Ispada da niko nema nikakvu odgovornost, mi, vi, oni, ovi... Ovo je nedopustivo iživljavanje nad sopstvenim narodom.
  • Mera

    18.01.2021 12:26
    Sve funkcionise normalno,mere prakticno i ne postoje, maske se skorto ni nenose, skole rade a okupljanja u kafanam nisu ni prestajala.Radno vreme do 20h je odlcno i to ne treba ni dirati.
  • Dijaspora

    18.01.2021 11:44
    Diskriminacija
    Zašto su državljani Srbije u nepovoljnijem položaju nego građani BiH, Crne Gore, S. Makedobije, Bugarske i Albanije? Mislim da ovakva diskriminacija nema zakonsku osnovu i da oni koji odlučuju treba da tu činjenicu imaju u vidu. Ignorantia iuris nocet)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna