Autor: FoNet, Novosti

Info
20.01.2021.
09:51 > 14:34
Od trenutka kada je saopšteno da je poznati učitelj glume M. A. uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve, pišu danas Novosti.
  • BoeserWolf

    21.01.2021 14:44
    "tako je za tri dana promenio tri advokata, a još nekoliko poznatih kancelarija je odbilo da ga zastupa"
    Pa znaju ljudi da ga ni Zaratustra ne bi odbranio.
  • Snezana

    20.01.2021 17:04
    Osudjen je
    Već, nema mu povratka na staro, to je sigurno. Možda mu je bolje u zatvoru.
  • Ilo

    20.01.2021 12:48
    @Boki
    Gde ti zivis?!
  • Skretanje s teme

    20.01.2021 12:27
    Ovi što osuđuju roditelje, bolje da ćute i mole boga da im njihovo rođeno dete nije nešto strašno prećutalo. Silovanje nije samo fizički nadjačati nekoga. Nekada do toga dođe suptilnim mehanizmima psihološke manipulacije gde ni sama žrtva nije sigurna da je bila silovana nego misli da je dala pristanak, pa tek mnogo kasnije (ili nikad) shvati da nije. Pogotovo kad je u pitanju odnos zasnovan na autoritetu i poslušnosti kao ovaj između učitelja i učenica. Dete od 17 godina ni zakonski ne može da da pristanak, ali to mnogi, pa nekad i sama žrtva, ne znaju ili zaboravljaju.
    Osim toga, svaka, ali baš svaka ženska osoba koju poznajete je doživela more neprijatnosti seksualne prirode - neprimerenih komentara, štipanja za zadnjicu, neumesnih predloga. Na takve stvari smo donekle svi oguglali i žene su naučile da ćute, ne prave dramu, ne budu teške. Treba razgovarati sa decom, treba ih paziti. Ali ne treba okrivljavati nikog drugog u ovim situacijama. Ni žrtve. Ni njihove roditelje. Samo silovatelja.
  • Huanita

    20.01.2021 11:50
    Treba da se najglasnije borimo protiv zlostavljanja žena.
    Treba da se menja odnos prema ženama.
    Zli bolesnici treba da plate.
    Silovanje nije seks, zapamtite to, to je nasilje u seksualnoj formi.
    NASILJE.
    Ne treba da se ćuti, iako ti slabići siluju i napastvuju kad niko ne vidi, jer su kukavice.
    Dosta nas je ispaštalo jer su takve psihopate na pozicijama, toliko nas ima sa uništenim karijerama, uništenim porodicama, psihama, jer nam se na životnom putu našao neki Jutka ili Mika.
  • @Stanoje

    20.01.2021 11:02
    "Zašto policija i tužilaštvo ćute za slučaj Kačavende?"

    Zato sto je crkva jaca od drzave , i to je tako od pada komunizma. Realno, civilizacijski smo se vratili u srednji vek

  • Pa lol

    20.01.2021 10:57
    @Boki "Postoje institucije"

    HAHAHAHAHAHA

    evo jos jednom AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA
  • Kulija

    20.01.2021 10:40
    Pored Aleksića koji mora da bude osuđen ako imaju dovoljno dokaza, mada sam skeptičan po pitanju medicinskog dokazivanja krivice jer nemaju DNK, treba postaviti i odgovornost svih tih roditelja. Kako je moguće da svi ti roditelji nisu primetili da se nešto dešava njihovoj deci?! Izgovori tipa roditelji su morali da rade da zarade pa nisu viđali decu me piju vodu jer se radi o beogradskim lovatorima koji imaju svoje robove koji rade za njih za 300€ mesečno. Ovs škola nije jeftina i zna se ko tamo šalje decu. Prema tome Centar za socijalni rad mora da ispita ima li u svemu ovome i odgovornosti roditelja u zanemarivanja dece.
  • Boki

    20.01.2021 10:32
    Ne treba mu advokat. Samo da izađe i ponovi: -Ne, nisam!

    Ovo je jako glupo odrađeno, nije se smelo dopustiti da ovako ozbiljna stvar ide ovako neozbiljno, javnim blaćenjem i harangom.

    Postoje institucije, sistem, koji da zaista funkcioniše, morao je ovo drugačije. Moralo se "policijskim radom" doći do krunskih dokaza. Ako su mogli da snime Dačićevo "koferče", pa mogli su i manijaka, da uspostave mere nadzora, mere zaštite, prismotru...

    A ovako, ovo je jedna blamaža, u kojoj ćemo imati ovo narednih 5 godina u vestima, i ne mogu mu ništa. Svinjarija! Svako ovo zna ko ima iole mozga!
  • Stanoje

    20.01.2021 10:23
    Ovo treba da bude primer svim ženama koje trpe bilo koju vrstu nasilja, nebojte se, prijavite svoje zlostavljače policiji. Očigledno je da ovu situaciju mnogi političari, gradonačelnici, javne ličnosti....... koriste da bi sebe propagirali kao moralne ličnosti. A kad se setim Kačavende, niko nije ni pisnuo. Zašto? Zašto policija i tužilaštvo ćute za slučaj Kačavende?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna