Autor: Beta

Info
20.01.2021.
16:41
Zaštitnik građana priprema inicijativu za izmene i dopune relevantnih važećih propisa kojima bi se detaljno regulisalo pružanje usluga obrazovanja i održavanja nastave od strane fizičkih i pravnih lica bez obzira na formu registracije delatnosti, saopšteno je danas.
  • Gerontoloski

    20.01.2021 22:52
    A u dom mogu majstori?
    Trebao bi ombudsmam da proveri i sta se radi sa starima. Zasto su pusteni majstori u dom na Limanu dok traje zabrana ulaza? Zasto se svi prave ludi da ne znaju da se po zgradi setaju "treca lica"??? Zasto lekari ne dolaze u dom da pregledaju stare?
  • Drr

    20.01.2021 21:53
    Teško se ovakvi predatori mogu pronaći testovima i razgovorom. To su psihopate koji mogu da odglume svašta i da manipulišu ljudima. Ono što može da se uradi jeste da se stvori društvena klima da žrtve mogu slobodnije da prijave ovakve slučajeve, da imaju podršku stručnjaka. Problem nije jednostavan, jer se lako može zloupotrebiti loše postavljen sistem. Nekoliko ljudi može da se potencijalno udruži i uništi nečiji život lažnim optužbama.
  • Novosađanka

    20.01.2021 18:54
    Neophodna psihološka provera
    Kada sam davne 1979. polagala razne testove za prijem na radno mesto novinara pripravnika u jednoj velikoj redakciji (fakultetska diploma je bila obavezna!), svi koji smo ušli u uži izbor polagali smo i psihološke testove i pojedinačno razgovarali s psihologom! Utvrđivalo se, dakle, ko može da radi javni posao. Oni koji rade s decom, policajci, vozači u javnom saobraćaju... morali bi celog radnog veka da budu psihološki evaluirani i zato se mora doneti odgovarajuća legislativa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna