Autor: Beta

Info
27.01.2021.
20:39 > 20:45
Predsedstavnici Udruženja radnika na internetu u Srbiji danas su na sastanku u Poreskoj upravi obrazložili zašto je obračunati dug za poreze i diprinose nenaplativ, rekao je agenciji Beta predsednik tog udruženja Miran Pogačar.
  • Just Gari

    29.01.2021 06:45
    @milicica
    Ti ljudi što su platili porez na kuće koje su sagrađene na divlje na poljoprivrednom zemljištu nisu ni dinara platili za komunalno opremanje zemljišta i na kraju će dobiti i puteve i svu infrastrukturu.
    Što je najgore dobili bi i ranije ali uvek neko od njih zategne pa još hoće leba preko pogače.
    Ne mešajte babe i žabe.
  • milicica

    28.01.2021 03:06
    pa eto nacina da se dogovorite
    Ako poreska uprava ima podatke o vasim zaradama za period od 5 godina i obracunala vam je neplacen porez na zarade, sedite i dogovorite otpis kako kazes velikih kamate i dogovorite placanje duga u razumnom roku na vise rata ili za veci vremenski period i to je to.P ljudima koji su gradili kuce godinama i obezbedjivali krov nad glavom nakon legalizacije naplatili su porez na imovinu 5 godina unazad a nemaju ni puteve ,ni kanalizaciju ali su srecni sto su uspeli postati vlasnici. Dragi moji dogovor kucu gradi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna