Autor: Snežana Miletić

Info
29.01.2021.
09:05 > 09:12
"Raznovrsna su nasilja nad ženom danas, od pritiska medija, reklamne industrije i korporativne kulture da ostane zauvek mlada i tako porekne prirodnu fazu njenog života zvanu starenje, do svakovrsnog nasilja nad identitetom i dostojanstvom. Teško je biti priseban kad čovek ima migrenu, a kamoli kad preživi udar bola i izdaje, pogotovo ako je mlad", kaže u intervjuu za portal 021 glumica i pesnikinja Tatjana Venčelovski čije je pisanje upečatljivi deo nedavno objavljene antologije "Novosadska ženska proza".
  • Jana

    29.01.2021 09:58
    Tanja, sve najbolje vam želim. Nadam se da vam je danas dobro u glumi. Ovo što govorite treba da bude lekcija u svim školama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna