Info
29.01.2021.
16:12 > 12:57
Hiljade glasova, do sada ućutkivanih ili ignorisanih, došlo je do ušiju javnosti, nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić javno govorile o silovanju u školi glume Miroslava Aleksića, pa se, s pravom postavlja pitanje da li je ovo lavina koja se ne može zaustaviti ili trenutna reakcija koja će, kao i mnogo puta pre, biti ućutkana i ušuškana ispod gomile drugih problema koji tište našu zemlju i region.
  • Miloš

    29.01.2021 19:12
    Eto
    Bilo je potrebno više od sto godina od kad su žene dobile pravo glasa, da bi se sad i zaštitile i ravnopravno postavile.
    U Švajcarskoj su žene dobile pravo glasa tek 1971.godine
  • Pajko

    29.01.2021 18:26
    self destruction
    Biće kao i sa svim ostalim "ugroženim" grupama. Otići će u ekstrem, a svet će se udaviti u kloaki
    raznoraznih prava, tolerancija...
    "Biće skoro propast sveta, nek propadne nije šteta!"
  • Učenica

    29.01.2021 18:15
    Oportunizam
    Evo kako to biva, primer iz jedne osnovne skole u NS: jedan od profesora, za koga se pricalo da mu je radni odnos u gimnaziji prekinut zbog veze sa učenicom, bio je otvoreni zlostavljač dece tokom nastave. Time se ponosio. Znao je da ponižava po razno-raznim osnovama i da sa decom postupa kao sa marvom. Ipak, i pored takvog ophođenja i reputacije, more roditelja mu se poklanjalo jer je takođe postojala reputacija da ko kod njega ima 5, taj je "čudo od deteta". Ti roditelji su bili npr. kardiolozi na Poliklinici, specijalisti u medicini zdravlja, vlasnici privatnih firmi itd...Onda se desilo da ga je jedna samohran majka pošteno "naribala" zbog takvog ponašanja. Sutradan je njeno dete bilo na "stubu srama" kod odeljenskog starešine i drugara iz razreda. To dete je ubrzo upisano u drugu osnovnu školu, koju je završilo sa pohvalama.
    Pitanje: da li je ovaj profesor bio usamljeni psihopata ili je bio okružen morem saučesnika, iskompleksiranih roditelja?
  • 313

    29.01.2021 18:05
    Samo napred, ali...
    Lepo je što je zid najzad probijen. Krivce treba osuditi posle dokaznog postupka, ako je tako šta izvodljivo u današnjoj Srbiji.
  • Karlo

    29.01.2021 18:01
    Koliko poniženja, zlostavljanja i patnji ima u ovoj državi već decenijama i svi okreću glave...
    Šta je sa silovanim devojkama u ratu? Šta je sa invalidima rata, šta je sa borcima? Šta je sa sirotinjom koja možda ima parče hleba dnevno, koja živi u kući koja se urušava...Je li...nije vam se dogodilo...
    E zbog toplih stolica, privatnih škola, e zato i jesmo tu gde jesmo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna