Autor: 021.rs

Info
24.02.2021.
08:25 > 08:40
Prema informacijama dostupnim Združenoj akciji "Krov nad glavom", u Beogradu i Novom Sadu je od kraja prošle godine pokrenuto više od dvadeset krivičnih postupaka i više od šezdeset prekršajnih postupaka protiv ljudi optuženih za učestvovanje u akcijama solidarnosti sa žrtvama prinudnih iseljenja.
  • Kale

    24.02.2021 18:21
    Kale
    Ako izgubi vkast ova SNS bagra to ce biti zbog privatnih izvrsitelja. Tolika otimacina,pljacka to nije bilo ni 90ih. Terati ljude na ulicu,pleniti im imovino zbog kamata koja su deset puta vece od duga tooo nije,normalno,moralno,pogotovo u ova vremena. Ovo je za nasu decu.....more mars u tri lepe.
  • Sremac

    24.02.2021 13:32
    Stanovi se grade dovoljno ima ih i sad je momenat da se kupe. Obavezno uzeti kredit od banke i ne platiti nijednu ratu. Bankarima pokazati srednji prst a na izvršitelje nahuškati organizacije krov nad glavom i slične parazite. Niko ne treba da plaća rate a svi treba da dignu kredite pa da budemo ko ostali svet.
  • Jezivo

    24.02.2021 10:02
    Tuga
    Strašno je šta se dešava. Kolika ljiga, koliko g*vno od čoveka moraš biti da bi radio kao izvršitelj i izbacivao ljude iz kuće. Fuj!
  • Ljupko

    24.02.2021 09:53
    Vostani Serbie
    sta kazete toliko podnetih prijava?narode sta cekate cekate da se Vama dogodi pa vidite da
    onaj rijaliti izvrsitelj neoprane i masne kose se sprda sa narodom kao svojevremeno nacisti
    koji su se branili da su ljude ubijali sprovodeci zakon.
    Lik sa neopranom i masnom kosom koji je clan udruzenja otimi i uzmi sve sto ti zivot pruza
    jerr je po zakonu moli seselja u rijaliti sapunici na hapy televiziji i ujedno se sprda sa jadnim narodom koji to gleda doktore inicirajte promenu zakonu? a posle se sprda i sa samim seseljom
    koliko ima podrske u narodu i da nije ni presao cenzus pa kako da inicira promenu zakona
    jos se taj isti bezlicni lik hvali kako je prosle godine oteo kaze od privrede ne od naroda kao da narod ne radi u toj istoj privredi.
    i zato narode pamet u glavu a u ruke,,,,,i sklonite sve sto je na smetnji postenom i normalnom zivotu udruzenju krov nad galavom kapa dole ostali ce dobtit po delima i zasluzi kad ovi odu
  • M

    24.02.2021 09:42
    M
    Ovaj režim je uvideo da ova divna omladina jača i ima podršku naroda svakim dano sve više. Onda stara dobra,hapsi,kažnjavaj,plaši...ali i narod je počeo dase budi,konačno!!!! Ogromna podrška omladini,Krov nad glavom,Detelinara!
  • Bone

    24.02.2021 09:31
    Izvršitelji
    DNO DNA!
  • Fica

    24.02.2021 09:23
    Fasisticka SNS vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna