Autor: 021.rs

Info
02.03.2021.
18:00 > 18:17
Već nedeljama unazad građani Srbije svedoci su još jednog od "udara" na organizovani kriminal u Srbiji. Priča o Janjičarima, Veljku Belivuku, radu državnih organa kao korisničke podrške kriminalnim klanovima metastazirala u tolikoj meri da je predsednik države Aleksandar Vučić najavio prikazivanje sadržaja za koji je rekao da će "unapred morati da kaže da svi sklone decu" zbog toga šta će da vide i čuju.
  • Куп је битан

    03.03.2021 09:53
    Једна од најопаснијих ствари у диктатурама је када неко почне да се спомиње као Вођин наследник. За др Стефановића се једно време причало како би могао да наследи Вођу на челу странке. Да подсетим, чистке у СССР-у су кренуле када је Стаљин уклонио Кирова.
  • Dojčilo

    03.03.2021 09:24
    Odbrana
    Ovakve izjave me dovode u dilemu . Ne znam da li stručnjaci sa N1 podržavaju borbu protiv kriminala ili podržavaju kriminal. Da li je mržnja usmerena prema Vučiću veća od vrednosti koje svako društvo treba da ima poput porodice, pravnog poretka,otadžbine ....Ne mogu ovo da shvatim. Ako hapsi ...nije dobro...Ako ne hapsi opet nije dobro..Ako napravi bolnicu..ne valja...Ako ne napravi opet ne valja...Pojedinci su oslepeli od mržnje....
  • Stanoje

    03.03.2021 07:15
    @Dr patak

    Nesretnici su sns-ovi sendvičari.
  • Dragan

    03.03.2021 00:27
    Ah
    U Trećem rajhu je bolo slično kad su braon košuljaši i njihov viđa postali mnogo popularniji u narodu od Adolfa.Tad je Adolf odlučio da ih sve uništi a glavnog ubiju u zatvoru jer nije sam hteo da se ubije.
  • Oko Grom

    02.03.2021 22:35
    Komedija
    Koji ono fakultet stefanovića završio
    Izleti mi stranica na kompu pomislih slučjno kliknu reklame, nije.
    Taman pročito pomislio koće učit, ono uvod skoči druga stranica upustvo radi se A B C D pitanja joj ja sretan taman pristo nesta jedna stranica nesta druga i zadnja KAO bingo završeno nema mjesta popunjeno Jedan čovjek ( crvena u okvirena stranica) on stefa.
    Nikad to neću zaboravit. .
    Jadan Vučić, koliko ga mrze, neznam razlog, aj za slobu naslućujem, a ovog ne nemam pojma al ga baš mrze sva srbija...
  • mašina

    02.03.2021 22:28
    sta je bre pilici???voOolin vam drma kavez a!?bogte da i ovo dozivim
  • Pera iz bivseg DDR-a

    02.03.2021 22:24
    "Nije problem toliki nikad u ljudima koji vladaju, koliko je problem u ljudima kojima se tako lako vlada. Da se sve zaboravi, da se sve nametne, da svi mogu da se posvadjaju, zakuvaju."

    - Djordje Balasevic
  • Bili Kid

    02.03.2021 21:42
    Svi mi smo svedoci da je od nas oteta, silovana i pokradena Republika.
    Mi gledamo coveka nedoraslog funkcije koju obavlja. Na ovim prostorima vec decenijama nismo imali drzavnike, vecinom su to politikanti da nekazem politicari. Politicar moze da bude svako, politikant narocito, ali drzavnici su retki. Politika je jedna vestina gde svoju moc pokazujete tako sto ne naredjujete drugima. Ako naredjujete izazivate otpor/protest (kao i u 3 Njutnovom zakonu). Vucic je u sustini predsednik svoje stranke i nista vise. On je predCednik svoje stranke, koji je uspeo da razori sve ustanove/institucije Republike. Prvo je skupstinu sveo na jednu rijaliti prcvarnicu za kolektivnu hipnozu naroda, Ustav takodje (kad god se svadja sa nekim gradjaninom sa pasosem Srbije on krsi Ustav), Vladu je sveo na potpuno nebitan organ (recimo da li je vazno ko je predCednik Vlade? Mogao je i svog psa da dovede na to mesto isti efekat). On se covek igra nasom Republikom, oteo je od naroda i igra se njome. On je i samo mesto koje trebutno obavlja predsednika unistio/obesmislio/razorio. I kako on misli kad jednoga dana sidje sa vlasti da ce proci? Tu vidite jednog coveka koji je pomislio da je svemocan i koji se potpuno izgubio. Njegova pozicija u ovom trenutku je pozicija izgubljenog coveka, a on toga nije svestan.
  • @patak

    02.03.2021 21:01
    ajde sendvic pa na spavanje botu
  • dijasporac

    02.03.2021 20:38
    Po analitcarima Ispade Nesa Slina ozbiljan igrac, a mi mu se podsmevali, Slina, ponavljac, megablejac, lazni doktor, potrcko... no, analiticar je i Krstic ex-Idol pa po definiciji im ne verujem, oni pricaju ono sto narucilac zeli. Verovatno sve ovo je klasican Vucicev fazon, od muve pravi nilskog konja, covek se satire od posla vec godinama, 25 sati u jednom radnom danu, 8 dana u radnoj nedelji i 367 dana (postoji i prestupna) godini, Srbija je lider i najbolja u vecini kategorija, 5 holjada doza vakcine kod njega je manje-vise 5 miliona, kod njega je sve najvece, najteze i najuspesnije. Na njega malo pa malo spremaju atentate, kao da je pokojni Kastro u pitanju.

    A jos je bolji sa svojim "prijateljima", njegovi "prijatelji" su ulozili, njegovi "orijatelji" su intervenisali, njegovi "prijatelji" su pomogli... verovatno kao dete nije imao mnogo prijatelja pa ih je izmisljao i to preneo u starije doba pa smo mi ni krivi ni duzni prisiljerni da slusamo o njegovim "prijateljima".

    Verovatno je i cela ova policisko-navijacko-mafijaska prica u istoj kategoriji, naduvani balon.
  • Pera

    02.03.2021 20:27
    Svi su isti, za iste rade, isti su ih postavili, da rade isto. Zamajavanje mase.
  • rale

    02.03.2021 19:59
    Kakav sukob političkih i intelektualnih gromada. Šešeljev mali od palube koji do 45-te nije imao ni dana radnog staža, dok nije naučio sve knjige o medijskoj manipulaciji napamet VS Neše iz Beograda, tatinog sina ministra koji je koristeći veštinu totalne nemogućnosti menjanja izraza lica izjavio na televiziji kako je jadnom Andreju neko ukrao ličnu kartu i time zacementirao svoju političku karijeru.
  • Goga

    02.03.2021 19:58
    Uništio je vojsku, policiju, Skupštinu, Sinod, prosvetu, nauku, sport, kulturu... Sve ono što je Srbija gradila (institucije) od perioda Francuske revolucije i temelje jedne drzave, ovaj je zajedno sa Milosevicem do danas unistio.
  • Radikalska Zivina

    02.03.2021 19:58
    Spomenik Mire Markovic
    Nikola Lazić 21-godisnji najmlađi poslanik u parlamentu, nije završio fakultet (student Fakulteta za kulturu i medije univerziteta "Megatrend") i nema nikakva zvanja osim srednje fizioterapeutske škole, jedina kvalifikacija mu je izgleda to što je njegova majka Verica Lazić savetnica predsednika Aleksandra Vučića. Za razliku od ostalih vršnjaka koji nisu članovi partije i moraju tek da uče i završavaju fakultet kako bi nešto učinili u životu, Nikola je išao prečicom.

    Verica Lazić, majka mladog srpskog poslanika, obavlja funkciju savetnika predsednika države Aleksandra Vučića za socijalna i zdravstvena pitanja. Njeno ime prvi put se pominje devedesetih godina kada je lansirana u javnost zbog poznanstva sa Mirjanom Marković, suprugom tadašnjeg šefa države Slobodana Miloševića. Bila je u stranci JUL koju je Markovićeva vodila, a spekuliše se i da je Lazićeva bila njen lični zubar.
  • Nevelja

    02.03.2021 19:54
    Srpska vranska stranka
    Vrana vrani oci ne vadi.
  • Tesa

    02.03.2021 19:47
    Kakav je stav Vjekoslava Seseljugica o svemu ovome?
  • poruka

    02.03.2021 19:31
    Nebojši
    Nebojša Stefanoviću, sad je momenat da sve ispričaš nekoj nezavisnoj medijskoj kući, predlažem ovaj portal 021, ali što pre. Sve što znaš o glavnom Av Kaponeu i ekipi. Možda sutra bude kasno! Požuri! Izlaz ti je u svedoku-saradniku. Ćutanje ti ne pomaže. Zakaži hitno konferenciju za nezavisne medije. Sreda je izgleda taj dan za tvoj spas, jer najavljeno šokiranje u četvrtak je možda tebi upućeno.
  • eho

    02.03.2021 19:23
    komentar
    Sukob kadrova iz Bosne za prevlast na teritoriji Srbije sve je to već vidjeno ranijih godina sa kadrovima iz Crne Gore.Blago nama nikad kraja ovim igrankama kako su se samo sjatili svi na ovo malo prostora.Mala bara puno krokodila?
  • Dr patak

    02.03.2021 19:17
    @mile
    Nesretnice.zuti...fuj
  • Coravi desk

    02.03.2021 19:03
    Ko ih je bese napravio?
  • Z49

    02.03.2021 18:56
    Manje zlo
    Što se više svađaju, tim bolje. Najbolje bi bilo ds sami sebe unište. U slučaju da bude samo jedan, prihvatio bih Stefanovića. Ako ništa čovek je simpatičan i ne iritira okolinu.
  • Mile Helijum

    02.03.2021 18:41
    Izbaci ga izbstranke
    Eto cele te grupacije umosnivanju Demokrtske Napredne stranke
    I eto obe stranke za par goduna na cca 10 %
    Zivi bili...
    Tako je pukao balon sps
    Balon Dss
    balib DS
    Preduvao se balon sns
    Samo pratite puhanje narednih meseci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna