Autor: FoNet, 021.rs

Info
07.03.2021.
18:38 > 18:38
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Judita Popović izjavila je da je užasnuta konferencijom za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojoj je objavio uznemirujuće fotografije iskasapljenih tela žrtava grupe Veljka Belivuka.
  • @ Nina

    08.03.2021 10:31
    ju, ju, ju
    ovo je jedna vulgarna parada u kojoj njen priređivač ne prihvata, ne priznaje i ne ume da sakrije odsustvo saosećanja za žrtve sistema u čijoj gradnji je i sam učestvovao tolike godine kao političar, kojeg neko konačno mora da suoči sa posledicama njegovog višedecenijskog ostrašćenog bavljenja politikom i dojučerašnjeg tolerisanja kriminala.

  • L

    08.03.2021 07:32
    L
    Ja nisam video nikakve fotografije koje bime uznemirile,nago telo koje moze svako slikati i reci to je les,glavu nisam ni video,ovo je obmanjivanje jednog dela gradjana koji jos veruju u svog vodju AV. DB-sliuzba sve zna i skim ste razgo arali a kamoli ovakva ubistva koja rezim plasira u javnost. Prica za malog dzokicu sto bi se reklo,u zivotu ako stvarno hoces da ubijes nekog niko ga nemoze spasiti to bar svi znaju. Ajde molim vas vise prekinite ove lazi,vredjaju inteligenciju.
  • Nina

    07.03.2021 22:54
    Kakvi komentari????
    Treba da se zna u kakvom vremenu ,mraku i crnilu zivimo!
    Okrenite se i manite politiku.Babu nevolem!
    Ali ..
    Zivimo u drzavi gde je ubijen premijer,gde svakog dana dolazi do obracuna narko mafije,gde se droga prodaje u skoro svakom ulazu,gde se nasim a i vasim sugradjanima gubi trag,gde ima puno samoubistava....
    Mrak
    I gde mi gologuzi sebicnjaci samo vidimo zaveru, i nek nam umiru lekari, poznati i nepoznati stanovnici ove nase pacenicke drzave,nema veze
    Sve je Varljivo leto...
    Jadni nasi unuci...
    Treba da vidimo to je u nasem,Vasem dvoristu....
    Mozda progledamo..jednom
  • S

    07.03.2021 21:41
    Bolesnici bolesni
    I mi smo uzasnuti REM-om.
  • idi..

    07.03.2021 20:58
    @ krcko
    da? zar ga je trebalo onda pustiti na slobodu pre mesec dana kada je priveden na informativni razgovor?
  • Milica

    07.03.2021 20:17
    Dvolicnost
    Zgrazaju se na fotografije koje su pokazane ali mnigima ne smetaju rzne zadruge, parovi , mnostvo kriminalnih serija sa jos gorim fotografijama. To sta deca sve gledaju i rade na kompjuterima roditelji ni ne znaju. Dvolicnosti nikada kraja.
  • Joca

    07.03.2021 20:03
    Sve, sve - ali mi smo svi maloumni i treba da poverujemo kako su članovi bande snimali svoja zlodela i čuvali dokaze? Pa ko je ovde lud?

    Znam! Ona dvojica na fotografiji - ispravka oni su pametni, a mi smo magarci!
  • krcko

    07.03.2021 19:45
    i treba da se pokazuje
    i treba da se pokazuje kao slike kad kupis cigare u grckoj koje bolestine dobijes ako pusis cigare sve sa slikama tako i ovo treba da se pokazuje svako ubistvo valjda ce imati efekat na glupe klince koji bi preko noci da imaju milione...
    neka se manu mafijanja ...
  • Klokaniđa

    07.03.2021 19:40
    Nisam elitista, ali da, imam problem da mi baba sa manje od 28 zuba koja viče 'iju naopako' i cokće dok se zahvaljuje Bogu jer postoji Vučić, kroji sudbinu tako što ona i još milion i nešto njoj sličnih ne preskaču nijedne izbore i uredno podebljano zaokružuju redni broj iza kojeg se promalja obećanje o za našoj deci.
    E te slike su Srbija koja glasa za Vučića i koja to voli da gleda.
  • Yo

    07.03.2021 19:37
    Grozno i bezdusno
    je objavljivanje ovakvih fotografija. Meni kao studentu medicine svojevremeno je strasno bilo sresti slicno u udzbeniku za sudsku medicinu, a ovo gledaju laici, deca, roditelji i bliznji zrtava. Ovo rade bezdusni politicari.
  • Zzx

    07.03.2021 19:33
    Cirkus Adria je bio bolji
    Naravno da fotografije nije trebalo objaviti, ali onda bi cela, primitivno organizovana predstava izgubila na težini, a jeftini, politički poeni su najvažniji.
  • Sneza

    07.03.2021 19:30
    Ju
    Cuj uzasnuta,ja sam svaki dan uzanuta sta sve REM dozvoljava da se emituje..ovo je bilo najavljeno,upozoreno i prikriveno..mzm sta je talp uzasnulo...
  • pravnik

    07.03.2021 19:14
    Dokaz gde se nalazi pravosudje u Srbiji je to sto su sve pojedinosti istrage koje vodi tuzilastvo predate u ruke izvrsne vlasti!! Tuziocima i sudijama koji su umesani u ovo treba trajno zabraniti rad u pravosudju!!
  • Moreeee!

    07.03.2021 19:13
    Zna se da je napad najbolja odbrana! Unapred pokusavaju da sklone sumnju sa svojih redova, iako svako normalan zna da je kriminalna grupa obavljala prljave poslove vlasti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna