Autor: Nova.rs

Info
09.03.2021.
10:35
Profesor Fakulteta političkih nauka Zoran Stojiljković kaže da se njegova generacija osamdesetih i devedesetih godina nadala da će živeti u pristojnom i pravičnom društvu.
  • Mile rent-a mozak

    09.03.2021 22:11
    Ja bi da vođi pošaljem telegram podrške. Sada kad su se deca iz Gračanice sama setila i doputovala da mu otpevaju rođendansku pesmicu, red je da budemo retro, a tako ćemo pomoći i novom direktoru Pošte da bude maksimalni finansista na početku rada. On će naravno izdati jubilarni marku povodom svoga postavljena na mesto direktora.
  • DonJuan

    09.03.2021 12:45
    Istina, zato sto se kolektivna inteligencija srbadi znacajno smanjila, otislo iz ove zemlje sve sto valja, ostali poltroni i krmci, Tome Mone i Velje Nevolje, nek nam je bog u pomoci.
  • Titoista

    09.03.2021 11:28
    Tito je bio neupitna činjenica, nije morao nikad da se dokazuje, niti da priča da smo najbolji, pa se nije ni oglašavao svaki dan po par puta. Mi i jesmo bili dobro, imali smo fabrike, dobru zaposlenost, socijalnu sigurnost, malo kriminala, rukovodioci nisu gomilali bogatstvo, pasoš koji su svi poštovali, besplatno školovanje i MORE. Bilo je i loših stvari, svakako, ali sada je većina stvari otišla debelo u minus, a vođa nam se ne skida s ekrana i stalno nas ubeđuje da ne verujemo svojim očima, već njemu.
  • Darko

    09.03.2021 11:07
    Bravo za gospodina,na žalost u pravu je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna