Autor: Dnevnik

Info
06.04.2021.
13:31 > 20:53
Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije (UBS) Vladimir Vasić kaže da su pojedine banke napravile korekcije cena kako bi klijente što više preusmerile da te usluge, umesto fizički, koriste digitalno.
  • Branislav

    07.04.2021 10:27
    Ako nešto radi i funkcioniše sve bolje u ovom rasulu od države, to su privatne (strane) banke. Ako Vi ne vrednujete, T. Jov., svoje vreme koje vam je najdragocenija imovina na ovom svetu, to je problem vas i vaše porodice. Ima banaka gde jeste besplatno, a čak i da plaćam proviziju, ne bih u redu život provodio nikada.
  • T. Jov.

    06.04.2021 23:58
    Samo poskupljujte usluge, ja ću i dalje da dolazim u banku i da čekam, ako treba, ali odbijam da radim tuđ posao. Pod izgovorom nekakvih ušteda, kobajagi stalo im je do klijenata... Malo morgen; stalo im je isključovo do sopstvenog profita i toga da jednog dana više ne moraju da plaćaju službenika. Dabog da propali jednog dana!
  • Nenad

    06.04.2021 21:27
    Udruženi pljačkaški kartel
    Sve banke obavezno bar jednom godišnje povećavaju tarife i izmišljaju nove namete. Naravno uz "blagoslov" NBS koja u tome ima velikog udela.
    Promjena banke ne donosi ništa jer nema konkurencije. Ako je mobilni nalog 30 dinara onda je "korišćenje mob. aplikacije" 200, i obrnuto.
    Da bi se ovo "društvo" razbilo, treba ukinuti Udruženje, i osnovati našu banku po principu bivše SDK

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna