Autor: Beta

Info
08.04.2021.
22:39
Vlade širom Evrope postavile su znatno različite starosne granice za primanje vakcine protiv koronavirusa kompanije AstraZeneka, i time dodatno doprinele konfuziji koja izvesno vreme vlada u vezi s njenom upotrebom.
  • Jova ns

    09.04.2021 11:27
    revakcina AstraZeneca
    U Francuskoj su upravo danas a u Nemackoj juce odobrili upotrebu tri vakcine koje deluju na mRNA bazi ( Pfitzer, Moderna i BioNTeck) kao drugu dozu za one koji su primili AstaZeneca u prvoj dozi.
    Nadam se da ce i ovi nasi primeniti isto pravilo i ljudima koji su primili AstraZeneca u prvoj dozi a u medjuvremenu im je poljuljano poverenje u istu, omoguciti revakcinaciju jednom od ovih drugih vakcina (ja sam jedan od njih...).
  • Reina

    09.04.2021 10:36
    Šta će biti u Srbiji? Ima nas koji smo primili prvu dozu AstraZeneke a spadamo u grupu žena mladja od 50 godina. Da li da stisnemo zube pa odemo po drugu dozu sa mišlju: neće valjda baš mene taj ugrušak ili naši medicinari imaju neki bolji predlog? Bilo bi neozbilno da se informišemo (a inače se informišemo o svemu na mestima koja su krajnje upitna što se tiče verodostojnosti podataka) o takvim stvarima iz novina! Kome da se obratimo za savet? Da li moguće da većina zemalja zastupa ograničenje za davanje AstraZeneka a samo mi znamo nešto što ostali ne znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna