Autor: Beta

Info
11.04.2021.
22:29
Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravo Mihailo Jovanović kazao je večeras da je u Srbiji dato više od 2,9 miliona vakcina, da će 12.000 građana sutra dobiti pozive za imunizaciju prvom ili drugom dozom, kao i da očekuje da će Srbija dostići tri miliona datih doza tokom predstojeće nedelje.
  • Novosadjanka

    12.04.2021 20:28
    Zakazan termin
    Nije mi jasno zasto dobijem termin preko e uprave, a onda mi kazu idite na kraj reda, 1km dugackog. Ako niste sposobni da ispostujete termine, recite lepo, nemojte me zajebavati. Treci put pokusavam da se vakcinisem, ali da cekam u redu, necu.
  • Dragan

    12.04.2021 07:25
    Eh
    Hoćel na dočeku Fajzera da se slika iskežena tkzv vlada ili tkzv precednik smradije ?Ja sam srećnik i revakcinisan sa Fajzerom krajem februara i tad nikog nije bilo na ulazu sajma(od ulaska do izlaska 7 min) jer partijske vakcine ne primam. Nema nus efekata,nosim masku.Rusi i Kinezi prave komercijalne a ne medicinske proizvode (njihova izjava pre 5 meseci)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna