Autor: FoNet

Info
13.04.2021.
22:31
Kompanija Džonson i Džonson objavila je danas da će biti odložena isporuka vakcina protiv korona virusa Evropi posle izveštaja da je šest žena u Sjedinjenim Državama kao nuspojavu na vakcinu imalo stvaranje krvnih ugrušaka, prenosi Juronjuz.
  • Dragan

    14.04.2021 09:33
    Ah
    Ako su rezultati tačni znači da je bolest trobocitopatija više ne postoji kao bolest ?Znam mnogo ljudi koji piju lekove zbog pojave tromba više od decenije.
  • nik

    14.04.2021 00:04
    korona
    ista stvar kao sa astrom. Ne razumem zasto se takve vesti objavljuju? Od 6,8 miliona vakcinisanih 6 je imalo trombove pa vi sami izracunajte koji je to promil. Ne kazem da to ne treba ipitati ali u okvirima kompanije i bez javnih obkavljivanja. Za antivaksere samo jos jedan razlog vise da prosire svoju kampanju protiv vakcinisanja. Prosto covek da se zapita da li i u tim kompanijama rade antivakseri????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna