Autor: Biznis.rs

Info
19.04.2021.
13:51 > 12:53
U odnosu na ukupan broj aktivnih firmi, u Srbiji je procenat blokiranih firmi 0,77, što je manje nego u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini a tri puta više nego u Sloveniji, podaci su analize bonitetne kuće CompanyWall urađene za portal Biznis.rs.
  • Toza

    20.04.2021 09:41
    prica bez pocetka i kraja
    Mnogo je veci broj firmi u blokadi ! Posebno pitanje je firmi koje su u Koroni ugasene po sili zakona sto je totalno van svake pameti.
    Nije korektno jednima davati novac kao pomoc a druge zatvarati jer su u duzni. Narvno da i ovi sto su dobili novac, sutra bi bili duzni da ga nisu dobili.
    Ovaj tekst je uopsten kao i mnogi do sada, niko konkretno ne ukazuje na problem a jasno je da se ne mozemo svi preko stranke zaposliti u drzavnim firmama. Potrebno je vise sagovornika traziti medju privrednicima a ne medju politicarima, profesorima ekonomije,statisticarima,sociolozima i psiholozima. Teoriju ostavimo za sutra, ajmo sad da sacuvamo privredne potencijale a to je mala privreda. Naravno da je lakse pomoci posustaloj radnji, nego stvarati novu sa novim trzistem i dobavljacima.
  • Milenko M.

    19.04.2021 16:16
    ...
    Svaka druga šuša sa sto crvenih u džepu kod nas drži kafanu i još ucenjuje državu tokom najvećeg karantina u 21. veku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna