Autor: FoNet

Info
19.04.2021.
14:03
Zaštitnik građana saopštio je danas da je po sopstvenoj inicijativi, posle saznanja iz medija da je dete romske nacionalnosti zlostavljano nakon privođenja u policijsku stanicu u Brusu usled čega se onesvestilo, pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Ministarstva unutrašnjih poslova.
  • Rock

    19.04.2021 14:16
    A banke?
    Zao mi je sto skrecem s teme opisane u tekstu, koja je veoma bitna, ali sve vreme se pitam gde je taj zastitnik gradjana i zasto ga placamo. Mogao bi se angazovati i po pitanju banaka koje dizu cene usluga bez osnova i naplacuju ono sto je do juce bilo besplatno. Mozda gresim i to nije njegova nadleznost, ali ne vidim ko bi drugi mogao da reaguje, a velika steta se cini gradjanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna