Autor: Beta

Info
20.04.2021.
06:48
Ugostitelji Srbije saopštili su da su predali pismo u kome su od Vlade Srbije zatražili razgovor o merama za otklanjanje posledica pandemije, koje bi bile obostrano prihvatljivo rešenje.
  • verci

    20.04.2021 16:26
    nameti
    Ugostitelji izdaju fiskalne račune i moraju da plaćaju porez, jer im u pritivnom država blokira račun u roku od 7 dana i uračuna kamatu. Pdv ako ne platiš ide ogromna kazna plus blokada. Reprogram se ukida, ako ne platiš do 10.u mesecu.
    Ima onih koji rade i sada kada se ne sme, a oni su vrv dobili i kredit.
    Govorim u ime ugostitelja, koji imaju prijavljene radnike i plaćaju svoje obaveze. Da bi to sad mogli, moraju da rade ili da im država pomogne.
  • Dr.Dre

    20.04.2021 09:24
    Ja vam sigurno necu ulaziti u vase kafice.Ova pandemija mi je otvorila oci. Shvatio sam da moze bez vas da se zivi I da sam brdo love ostavljao na vase kafe I pica koju su preplacena trostruko. Na meni se vise necete bogatiti. Kad se samo setim lopovskih konobara I kako sam se zestoko svadjao sa njima za svaki dinar koji su pokusali da drpe.
  • Niko

    20.04.2021 07:40
    A ugustitelji da daju casnu pionirsku,da ce placati poreze,kucati fiskalne racune,prijavljivati na pio zaposlene,izvrsiti merenje buke i uticaj na okolinu,nece tociti alkohol maloletnim i osobama u alkoholisanom stanju,da ce smanjiti marze na usluge sa 300-500% na pristojne cene,da ce postovati radno vreme,nece zauzimati javne povrsine,povrsine zajednicke stambenih zgrada,da nece lokali biti u vlasnistvu narko dilera,peraca novca,spekulanata.... oni koji vec postuju te mere nemaju razloga da su protiv istih. Stop nasilju buke,,dima kuhinja,duvanskog dina,smeca,alkoholizma,droge i dr sto nose takvi ugostiteljski objekti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna