Autor: 021.rs

Info
29.04.2021.
18:58
Nacionalna banka Švajcarske objavila je da će 30. aprila 2021. godine povući iz opticaja novčanice osme serije švajcarskog franka.
  • Milos

    02.06.2021 10:39
    Zamena franaka
    Ja sam zamenio franke u jednoj domacoj banci tako sto sam uplatio na devizni racun bez problema i bez konverzije i dodatnih troskova .
    Sada su mi franci na racunu i mogu ih podici kad god mi zatreba .
    Za sad ni je sigurnije da su u banci nego kuci
  • Slavica

    30.04.2021 13:11
    Poštovani, danas sam bila u dve menjačnice, ovlašćene kod Narodne banke Srbije, i obe traže da najpre stare novčanice prodam a zatim nove novčanice kupim po prodajnom kursu menjačnice. Samim tim informacija da se novčanice menjaju bez nadoknade nije tačna, jer su gradjani na gubitku zbog razlike između prodajnog i kupovnog kursa. Da li sam ja loše razumela vest? Ili menjačnice samo koriste priliku da zarade i ko može zaštiti građane u tom slučaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna