Autor: Beta

Info
05.05.2021.
09:53 > 13:13
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP), Marinika Tepić, izjavila je danas da će se, ukoliko tužilaštvo ne zaštiti svedoke u slučaju optužbi za pedofiliju i podvođenje u Jagodini, "pronaći drugi način da se izborimo sami".
  • Banacan

    05.05.2021 20:54
    Ostalo jos mafije vase na slobodi da vas cuvaju? Nije velja nevolja za dzabe njoj dao 200 000€.
  • mile Fruska Gora

    05.05.2021 13:11
    To su koliko vidim neki TVOJI svedoci
    kojima ti upravljas kao da im je uduzeta poslovna sposobnost … koje je to krivicno delo u kome politicarka arbitrira da li ce ili nece i kada ce i kako ce da se prijavi delo i svedoci.
    Politika.
    izbori.To je to. Ne glasam za SNS ali tek sada necu za ove sto prave ove predstave
  • Podbarac

    05.05.2021 12:59
    Da se razumemo
    Nisam obžavalac "rada i dela" ni Palme, ali ni Marinike- oboje su mi od iste fele, samo u drugo pakovanje. Ukratko, politiĆar i sa veliko"Ć"...

    A što se tiče politiĆke prostitucije i podvođenjea - raspon ide od "sendviĆa" i mitinga do "žurki". Ono što je najcrnje, je da je sve to većma i uglavnom na "dobrovljono-aktivistiĆkoj" bazi, a sa nadom u "svetlu budućnost" i radno mesto kroz "rad" u i uz stranku.

    (Daa l' se seća neko one sirotice i paljenja dploma? O tom se radi...)

    Daklem, ne sumnjam da je toga bilo u Jagodini, kao što znam da je bilo o da ga ima svukud, pa i u Novom Sadu i to kod svih stranaka. Jer to je ogledalo i našeg posrnulog morala, obaška i mentaliteta.

    Obaška, ako se utvrdi da je bilo prisile ili svesnog iskorišćavanja maloletnik(c)a - voleo bi da bar neko fasuje robiju, e da bi se i ostalli, brem kolko-tolko doveli u red. Uključujuči i sve sadanje i bivše stranke Marinikine.

    Tolko.
  • Zvoncica

    05.05.2021 10:36
    ...
    Podrska Mariniki Tepic!
    Podrska svedocima!
    Budite jaki ne odustajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna