Autor: RTS

Info
15.05.2021.
12:36
Nastavljeni su sukobi između Izraelaca i Palestinaca. Raketiranje Izraela se nastavlja, a izraelske kopnene snage pridružile su se avijaciji u uništavanju strateških ciljeva Hamasa.
  • BioNS

    16.05.2021 08:32
    Iz UN-a
    Generalni sekretar UN agencije UNRWA Filip Lazarini izjavio je da je krvoprolice u palestinskim podrucjima isprovocirao Izrael isterivanjem desetina palestinskih porodica iz njihovih domova i zabranom poseta dzamijama za vreme Ramazana. Dodao je da deo sveta , uz SAD , zna da je to uzrok ustanka i reakcije Hamasa .
    Demonstracije koje se odrzavaju da se zaustavi nasilje guse se policijskim kordonima . Do sada je poginulo 43 palestinska deteta . Ovo je stvarno kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna