Autor: Politika

Info
25.05.2021.
23:03
Ako do kraja ove godine ne budu realizovane ekskurzije ugovorene pre sredine marta prošle godine, ova turistička grana biće u velikim problemima, tvrde u Juti.
  • Roditelj Mix

    26.05.2021 10:37
    Način za muljanje
    U ovom na prvi pogled korisnom vidu angažovanja i upoznavanja naše države kao i međusobnog uticaja društva, krije se ono što su neki, ponavljam samo određeni ali ne mali broj osoba uključene u "nabacivanje" ekskurzija, gde osobe iz škola imaju dil sa turističkim agencijama, sa pretpostavkom dobijanja procenta te takva praksa je sasvim normalna. Svi kao zadovoljni ali su oni koji su organizovali ceo proces čvrsto povezani i koristeći ono dobro što čini mladoj osobi iskoriste da se "okoriste".
    Što bi na pijaci rekli, "zakinu malo".
    Strožija kontrola primarnog izvora iz škole i turističkih organizacija, jer i hrana koju dobijaju je nečija "ostavština", a decu pre svega interesuje druženje i učenje o znamenitosti svoje države. To treba da je primarno, i primereno primanjima roditelja, a nije tako!!!
  • Нана

    26.05.2021 08:56
    Ђачке екскурзије су безобразно скупе!!!
  • Kiki

    26.05.2021 08:32
    Zao mi je sto deca vise ne idu na ekskurzije. Nisu isla ni pre korone. Skole vise ne organizuju ekskurzije. Sada je to prebaceno na roditelje da inkognito salju decu na ekskurziju. Korona je i to dotukla.
  • Jo

    26.05.2021 08:18
    Банкрот?
    Из личног искуства:
    екскурзију смо платили, али није реализована. Новце неће да врате.
    Наши новци су код њих, а они ће да банкротирају?!
    А Ђура ће нам опростити што нас је тукао, зар не?
  • Dule

    26.05.2021 08:08
    Taman da se sprovede razmena učenika između škola umesto glupih ekskurzija i da svi budu na uštedi + upoznaju ljude iz raznih krajeva Srbije.
  • Anonimus

    26.05.2021 08:01
    Đački turizam se pretvorio u trgovinu nastavnika sa turističkim organiacijama, biznis upotrebom đaka. Izgleda da je covid19 redukcijom putovanja zapravo učinio i nešto dobro za đake i njihove roditelje.
  • Svasta

    26.05.2021 06:54
    Strasno
    Kakve exzurzije djaci podeljeni u grupe na nastavi i online a treba ih strpati sve u 1 bus u covidu. Gde je logika ljudi?
  • Atina

    26.05.2021 06:27
    ....
    Tragedija velika, steta nikakva. Te ekskurzije iovako sluze da se direktori i vlasnici agencija ugrade, naprave pare za svoje letovanje i da osisaju roditelje. Smestaj na tim ekskurzijama je 0, hranu necu da komentarisem, kao i aktivnosti koje se organizuju.
  • Miroslav

    26.05.2021 06:27
    Mora da su i Vasa deca deo sns
    Dakle dobro je ono sto godinama decenijama u nazad nije htelo da resi resorni ministarstvo resila korona.dobro je .osim za tu prevazidjenu organizaciju Juta jer je u imenu prefiks Jugoslovensko udruženje turističkih agencija njima za info Jugoslavija i Tito su umrli.ali nije umrlo leglo muljanja otimanja od dece i roditelja pa izlet u Beograd bez ičega kosta kao pomoc malog od 30 eura bez iceg .da ne nabrajam rekreativne i ostale nastave i izlete pa to Kosta kao prva ljubav i vise od toga ..kvalitet nula dnevnice i provizije astronomske...
    E sad najvažniju stvar je rekao taj veciti zekavica iz nebitne jute dakle vrednost pa makar i bruto je 20 miliona evra kad bi neko napravio analizu kolika je neto vrednost dodao bi Mozds do pola dakle 10 maximalno 12 miliona e ostalo je muljaza profesori direktori agencije zatim ta nebitna juta
    Sve preko ledja roditelja e pa gospodo malo ste se zaje...sto Kaze pokojni Mija Aleksić osladilo se Svima lepa lova se uzimala ni zasta
    Hocete pomoc drzave pa tu sede jaci macani od Vas ako deo date njima moda seni resi ovako pitajte Jugoslovensko udruženje agencija ...
    Nema veze sto te drzave nema odavno ima kriminala i korupcije preko ledja djaka i roditelja...
  • P

    26.05.2021 05:42
    I treba
    Jednodnevni izlet za sestake 3500din. 4 dana za cetvrtake 18000din. Smestaj uzasan, prljav, hrana nikakva. Mozda i treba da propadnu...
  • Marija

    25.05.2021 23:50
    Preskupo
    Koliko deru roditelje sa ekskurzijama nisu zasluzili ni da prihoduju od istih. Zao mi dece, to su najlepse i najludje uspomene
  • Roditelj

    25.05.2021 23:21
    Oću pare nazad i to odma, nećete da me prevarite! Za bilo koju uslugu za koju si plaćen avansno, a nisi je obavio dužan si da vratiš novac u celosti. Bez okolišanja i uvijanja. Platio sam ratu za dete za letnji kamp Skourats u Grčkoj, pre korone. Iz agencije se nisu udostojili ni slovo da nam napišu, ni da nam bilo šta jave. Tu priču da su oni ekspresno prebacili novce u Grčku, a tamo ih bezobrazni Grci potrošili, pas sa maslom ne bi pojeo.
  • ARMEGEDON

    25.05.2021 23:19
    ČITAM I PLAČEM
    Možda i jedina prednost korone što je zaustavila nagradno otimanje od roditelja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna